Nick Diaz předložil UFC podmínky týkající se volby soupeře. Při zdi se vůbec nedrží

Říká se, že pokud odstoupíte z této bojové hry, dříve nebo později vám začne chybět. Téže případ nastal i u veterána Nicka Diaze, který chce ochutnat atmosféru běsnícího publika, dokud mu to ještě síly dovolují. 

Nick Diaz předložil UFC podmínky týkající se volby soupeře. Při zdi se vůbec nedrží

Mladší z bratrů Diazů, tedy Nate, se z UFC už odporoučel, ale ten starší se sem hodlá ještě na nějaký čas vrátit. Jak slavný kalifornský gansgster prostřednicvím TMZ Sports stihl potvrdit, letos v létě by se mohly dít divy. A o to větší peklo to bude, pokud mu Dana White vyjde vstříc a předhodí mu jím vysněného protivníka. 

"Nemusíte se bát, ještě jsem této bojové hře neřekl definitivní sbohem, naopak se teprve zahřívám. Co jsem se v kleci objevil naposledy (v září 2021), nebyl jsem plně fit. Chyběla mi fyzička, můj přípravný kemp doprovázel jeden problém za druhým a celkově by se dalo říct, že jsem vlastně ani netrénoval na zápas. To se ale teď konečně změnilo," rozpovídal se Nick. 

"Co jsem dal dohromady starý tým, konečně mám přípravu, jakou potřebuji. Začínám doplňovat nádrže energie a dělám vše pro to, abych divákům doručil jednu z nejlepších show. Má jediná podmínka směrem k UFC zní, aby mi předhodilo takového soupeře, který za to bude stát. Ať je to pořádně velké sousto, které mě bude motivovat," pokračoval. 

"V tom ideálním případě by se mi líbilo jít proti Israelu Adesanyovi nebo Alexovi Pereirovi. Tihle dva ve mně probouzí skutečně velkou motivaci. A jak jistě víte, motivace je základ všeho," dodal Diaz, který se dožaduje, aby mu jako vysloužilé legendě bylo vyhověno.

Jediné, co doposud nevíme, je to, jak se k Nickově prosbě staví Dana White. Budeme-li však objektivní, patrně mu žádného bojovníka z elitní pětky žebříčku střední váhy nedá.