Co bude s královnou MMA? Potenciální zájemce potvrzuje jednání

Dominantní šampionka Cris Cyborg v posledních měsících upustila od MMA, aby si splnila sen, který jí vtáhl do boxerského ringu. Tam také vyhrála a teď, když si to zkusila, hlásí opět návrat do nitra klece. 

Co bude s královnou MMA? Potenciální zájemce potvrzuje jednání

Protože je ovšem Cyborg volnou bojovnicí, tedy nemá s žádnou asociací platnou smlouvu, může si procházet všechny nabídky, které na jejím stole přistanou. 

Kterou z nich upřednostní? To bude záležet na mnoha faktorech. Tím nejdůležitějším, jak ona sama přiznala na kanálu ESPN, je finanční odměna. 

"Jsem si vědoma toho, že už nejsem nejmladší, ale pořád vím, že toho světu mám hodně co nabídnout. Kdokoliv se přede mě postaví, toho skolím. Klidně si dám odvetu s (Amandou) Nunes, pokud to bude jenom možné, ale mé služby musí být dobře finančně oceněny," zněl její požadavek. 

Ačkoliv neznáme všechny možné zájemce, kteří se ozvali, víme minimálně o jednom. Ten šel s kůží na trh nyní o víkendu po turnaji Bellator 293. 

"Mohu potvrdit, že jsme navázali s Cyborg kontakt. Velice si přejeme, aby u nás znovu působila. Doufáme, že během následujících týdnů budeme fanouškům moct oznámit nějaké dobré zprávy,“ prohlásil šéf Bellatoru Scott Coker. 

Žádné oznámení tedy zatím není oficiální, ale co nevidět by mohlo být. PFL se k přesunu nějak netváří a UFC vede s Cris Cyborg jisté spory. Navíc, jak sama bojovnice řekla, jí ani Dana White nenabízí očekávanou finanční částku. Karta tedy patrně padne na Bellator. 

Nejčtenější z tématu