V Hollywoodu už mám spoustu dveří zavřených, přiznává Conor McGregor

Road House, film ve kterém má Notorious jednu z významných vedlejších rolí, bude mít premiéru příští pátek.    

V Hollywoodu už mám spoustu dveří zavřených, přiznává Conor McGregor

Termín návratu do oktagonu ještě známý není, na filmová plátna respektive televizní obrazovky se nicméně Conor McGregor v nejbližší době chystá. Už příští pátek bude na videotéce Amazonu Prime Video snímek Road House, ve kterém má hlavní roli hollywoodská hvězda Jake Gyllenhaal a který mimo jiné obsahuje několik bojových scén s Conorem McGregorem. Legenda světa UFC přitom přiznává, že jeho filmová kariéra mohla být mnohem obsáhlejší, ale jak je v MMA nenáviděn třeba Natem Diazem nebo Michaelem Chandlerem, tak v Hollywoodu taktéž proti sobě pár lidí popudil.

"V době, kdy jsem byl na vrcholu, jsem odmítl pěkných pár rolí," prohlásil v rozhovoru pro magazín Total Film Conor McGregor. "Do tréninkových kempů mi pravidelně jezdili  režiséři, opravdu velká jména, kteří točili špičkové filmy. Přišli a já je vždycky odmítl. Nechával jsem lidi trochu na holičkách. Pravděpodobně mám venku pár nepřátel, o kterých vlastně nevím,” dodal McGregor, který nicméně v rámci promování svého snímku připustil, že poslední zkušenost se světem showbyznysu si užil. "Abych byl upřímný, byl jsem z toho všeho v úžasu," popsal Notorious. "Z celého toho procesu. Užíval jsem si každou vteřinu."

Road House je remakem “klasického” pětatřicet let starého snímku s Patrickem Swayzem, ve kterém Jake Gyllenhaal hraje bývalého bojovníka UFC, který po konci své zápasnické kariéry (a s dostatkem životních trablů na zádech) vezme práci vyhazovače v na prvním pohled klidném podniku na floridském Key West. Na druhý pohled nicméně záhy zjišťuje  drsném podniku na floridských ostrovech Keys, ale brzy zjistí, že v tomto tropickém ráji není všechno takové, jak se zdá. Od příštího pátku už bude snímek k dispozici na platformě Prime Video.

Nejčtenější z tématu