Těžký úděl popularity. Jste nahoře, lidé vás milují, jste dole, tak do vás kopou, ví Kozma

Co vládl velterové váze OKTAGONu MMA, všichni ho milovali. Jakmile však o svůj pás přišel, tak se ukázala pravá tvář některých fanoušků. A to dnes již bývalého šampiona Davida Kozmu velmi mrzí.

Těžký úděl popularity. Jste nahoře, lidé vás milují, jste dole, tak do vás kopou, ví Kozma

Pink Panter patří k jedněm z nejvýraznějších tváří domácí MMA scény. Mezi fanoušky pomalu není člověk, který by jej neznal. Mnozí mapují jeho cestu od doby působení v nejstarší organizaci v Česku GCF, která nedávno obnovila svoji činnost. Příběh Davida Kozmy má vše, co si jen lze představit, a kromě momentů slávy poznal i momenty zklamání.

Do druhého tohoto přirovnání se karvinský bojovník překlenul poměrně nedávno. Bylo to v souboji s Kaikem Britem, který dnes již bývalému šampionovi odňal pás v bitvě, kterou dirigoval a kontroloval jen jeden bojovník. Byl to právě brazilský řezník, jenž Kozmu zavedl do velice hlubokých vod, ze kterých se on sám pořádně nemohl dostat ani v duelu se Siwiecem. Toho David sice porazil, ale s hodně odřenýma ušima, navíc dle mnohých i sporně.

„Už to není, co to bývalo. Od prohry s Britem a po špatném zápasu se Siwiecem jsem si přečetl nějaké ošklivé zprávy. Už to není jako dřív,“ smutnil během pravidelného vysílání na svém YouTube kanálu Kozma, který skousával onu hořkou stránku popularity. Dával tak jasně najevo, že když se nedaří, tak se teprve ukáží ti praví fanoušci.

Dalšího reparátu se Pink Panter dočká v Praze v rámci Tipsport pyramidy Gamechangeru proti Alexovi Lohorému. „V O2 areně už jsem dlouho nezápasil. V Praze jsem doma, bude to zase pohodlnější, protože nebudu muset nikam jezdit. Budu zápasit s Lohorém v Česku, takže by mi mohli Češi fandit. Pevně věřím, že si znovu všechny získám!" vyhodnotil Kozma, který chce přesvědčit všechny, včetně sebe, že na tu top úroveň stále má.