Vémola odmítá O2 arénu a řeší náhradu za Piráta. Klidné Vánoce mají přednost

Všichni fanoušci se těšili na očekávaný turnaj OKTAGON 63, kde se měl odehrát hlavní zápas mezi Karlosem Vémolou a Samuelem "Pirátem" Krištofičem. Bohužel se tento duel neuskuteční, protože slovenský borec Pirát se vážně zranil a nemůže tedy do zápasu nastoupit. Tato situace přináší velkou nejistotu ohledně toho, kdo by mohl být pro Vémolu náhradou, a organizátoři nyní řeší, co s jeho listopadovým startem bude. Jak však sám Vémola přiznal, není to vůbec jednoduché.

Vémola odmítá O2 arénu a řeší náhradu za Piráta. Klidné Vánoce mají přednost

Kdo by mohl být náhradou?

Vémola v rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradil, že jediný možný kandidát, který by mohl přijít v úvahu, je vítěz zápasu mezi Pavolem Langerem a Willem Fluerym. Zde se však objevuje zásadní problém, protože jejich souboj se uskuteční až 12. října, což je příliš blízko plánovanému listopadovému termínu. Vémola navíc uvedl: „Byla by tam možnost posunout to do O2 arény. Ale já jsem slíbil celé své rodině, že budeme mít poprvé klidné Vánoce. Takže O2 arenu prostě nechci. Navíc jsem to bral jako přípravu na Attilu Végha. Protože jsem v důchodu a myslím konec kariéry vážně.“

O2 Aréna? Vémola má jiné plány

Vémola tedy jednoznačně odmítá možnost posunout zápas do O2 Arény na pozdější termín, protože si chce letos užít klidné Vánoce se svou rodinou. Zápas na konci roku by pro něj znamenal, že by rodina nemohla zažít plnohodnotné Vánoce, což je pro něj nepřijatelné. Terminátor také zmínil, že se jeho příprava nyní zaměřuje na duel s Attilou Véghem, což potvrzuje, že jeho kariéra míří ke konci a bere to opravdu vážně.

Náhradník zatím nejistý

Do samotného turnaje zbývá necelý měsíc a půl, a proto je na vedení OKTAGONU, aby situaci co nejdříve vyřešilo. Fanoušci doufají, že se najde vhodný soupeř, který nahradí Piráta a že Vémola svůj zápas uskuteční. Jelikož jde o jeden z jeho posledních zápasů, je velký zájem, aby nedošlo ke zrušení a diváci tak nepřišli o tento velkolepý souboj.