Karlos Vémola a jeho tajemství. Co jej nejvíce tíží před zápasem s Matavaem?

Velice očekávaný návrat se blíží a všichni nepochybně předpokládají, že si Karlos Vémola proti papírově výrazně slabšímu soupeři střihne povinnou výhru. Tak jednoznačné to ale zase být nemusí…

Karlos Vémola a jeho tajemství. Co jej nejvíce tíží před zápasem s Matavaem?

Karlos Vémola svým vystupováním zcela jasně a bez sebemenších pochyb dostal MMA mezi široké tuzemské publikum, ale bohužel si také svým počínáním kromě fanoušků získal rovněž spoustu odpůrců. A právě tato druhá skupinka tlačí jindy slavného Terminátora ke dnu a nemůže se nabažit z každého jeho neúspěchu.

Když si tedy vezmeme zdánlivě snadný zápas s Al Matavaem a přičteme si k němu tuto tíhu veřejnosti, vzniká nám velice nepředvídatelný střet, jenž může zamíchat s kartami osudu.

„Všude slýchám, jak je Matavao snadný soupeř, ale ti stejní lidé, co tohle říkají, si neuvědomují, co dokáže udělat tlak s člověkem. A já ten tlak zažívám pořád, na každém kroku,“ popisoval Vémola, že žádné věci nejsou takové, jak se na první pohled zdají.

„Lidé říkají, že si na tento tlak člověk musí zvyknout, ale to se prostě nedá. Každý další turnaj je větší a nikdy se nestane, že byste to dokázali ignorovat,“ rozebíral Vémola své niterní nepříjemnosti.

„Takového Pína Ondruše ten tlak úplně sežral. Podobně by mohli vyprávět Milan Ďatelinka s Babou Jagou (Vašek Mikulášek). Takže ten tlak je strašnej,“ dodal Vémola pro deník Sport s tím, že tyhle problémy zažívá před každým vstupem do klece. A nejinak tomu bude i v případě jeho nadcházejícího souboje, který se uskuteční 15. dubna v Liberci.