Le Sy drtí Bejra: Jen kecy a žádná odvaha. Má totálně naděláno v kalhotách

Tomáš Le Sy se na tiskové konferenci pořádně opřel do svého rivala Aleše Bejra, který nedorazil k oznámenému zápasu. Po zrušeném duelu Bejr vs. Novotný se očekávalo, že by Aleš mohl bojovat právě s Le Sym, ale zatím to vypadá, že se souboje nedočkáme.

Le Sy drtí Bejra: Jen kecy a žádná odvaha. Má totálně naděláno v kalhotách

Clash of the Stars přináší fanouškům pravidelně bizarní podívanou a duel mezi Tomášem Le Sym a Psychopatem Bejrem mohl být další peckou. Na poslední tiskové konferenci však Bejr nedorazil, což Le Syho rozčílilo. Promotér a nově potenciální bojovník se do něj na tiskovce ostře pustil.

„Čekal jsem až do konce dnešní tiskovky, doufal jsem, že tu budu sedět už ne v roli promotéra, ale v roli bojovníka, že budeme promovat můj zápas s Alešem Bejrem. Ale není tomu tak,“ začal Le Sy. „Bejr nedorazil. Vypadá to, že se tomu zápasu fakt chce vyhnout. Všichni to víme, Aleši, pos*al ses, všichni to ví, i ty to víš,“ pokračoval bez servítek.

Psychopat už dopředu avizoval, že na tiskovku nepřijde, což se potvrdilo, ale jeho absence Le Syho stejně zaskočila. „Je to škoda. Jsi větší nula, než jsem si myslel,“ zakončil své ostré vyjádření promotér.

Zápas se zrušil kvůli fotce

Aleš Bejr na svém Youtube kanále ještě před tiskovou konferencí zveřejnil video, kde vysvětlil, že byl připraven k boji, a to i za méně peněz, než by dostal za zápas s Novotným. Podle něj byla dohoda už skoro hotová a mělo se jednat o duel s minimem pravidel – bez rukavic, s povolenými hlavičkami. Avšak nakonec vše změnila jediná fotografie.

„Ta fotka, kde mi posílají fakáč Lesíček, pan Díra a Denis, mě vytočila. Na základě toho jsem řekl dost. Měl jsem do toho jít, ale končím. Je to definitivní,“ vysvětlil Bejr svůj pohled na věc. Podle něj to byla právě tato fotka, která způsobila, že z boje vycouval.

Fanoušci však spekulují, že jde o další divadlo ze strany Bejra a možná i promyšlený tah na zvýšení napětí. Psychopat však tvrdí, že do zápasu nenastoupí a odjíždí do zahraničí. Jak se situace nakonec vyvine, zůstává otázkou.