Gelnarová vysvětluje, proč přijala nabídku KSW! V profesionálním MMA by se ráda zdržela

Organizace Clash of the Stars se většinou zaměřuje na bizarní a kontroverzní osobnosti, ale najdou se i výjimky, které prokazují skutečný sportovní talent. Jednou z nich je právě Gelnarová, která se za krátkou dobu stala jednou z výrazných tváří této organizace, společně s dalšími jako Zach, Dynamo nebo Karlos Benda. Pro Gelnarovou však nyní přichází velká výzva, protože přijala nabídku zápasu na prestižním turnaji KSW v Ostravě, což je obrovský posun v její kariéře.

Gelnarová vysvětluje, proč přijala nabídku KSW! V profesionálním MMA by se ráda zdržela

„Nějakou dobu jsem se rozmýšlela. Přece jenom ten sport dělám opravdu chvilinku a mám odzápasených jen pár minut v kleci. Ale nakonec jsem si řekla, že takové nabídky nejsou na stole každý den a prostě musím ještě více makat jak do teď a ukázat hezký výkon. Ten sport mě baví, chci se mu věnovat naplno a mít zápas v KSW je ještě větší motivace na tréninky,“ rozpovídala se Gelnarová pro Fight Live.

Zápas v KSW bude pro Hanku zatím největší zkouškou a sama přiznává, že se na něj soustředí s maximální intenzitou. Její ambice jsou jasné – zvítězit a tím si otevřít cestu k dalším profesionálním zápasům v MMA. „Teď se soustředím na svůj první zápas v KSW a mým cílem je samozřejmě zvítězit. Když se mi to podaří, ráda bych si určitě dala další zápas s novou soupeřkou. Celkově chci v tomto sportu pokračovat a co nejvíc zápasit, protože právě to mi dá nejvíc, abych se v MMA posunula," vysvětlila.

MMA ji naprosto pohltilo a i přes krátkou dobu, kterou v tomto sportu působí, si uvědomuje, co ji čeká. „Určitě bych se chtěla MMA věnovat profesionálně i v budoucnu, ale všechno ukáže čas, a hlavně ten nadcházející zápas. Teď se plně soustředím na trénink a přípravu, abych v zápase zvítězila a zjistila, co všechno to opravdu obnáší. Nebude to procházka růžovou zahradou, ale jsem připravena tomu čelit," dodává odhodlaně.

Gelnarová se tak stává jednou z nejzajímavějších osobností na české MMA scéně, která dokazuje, že odhodlání a tvrdá práce mohou přinést úspěch, i když se jedná o sport, ve kterém působí teprve krátce. Její vystoupení v KSW bude rozhodujícím momentem pro další kariérní směřování a fanoušci budou napjatě sledovat, zda se jí podaří udělat další krok k profesionálnímu úspěchu v MMA.