Soukupovy monokly nejsou překážkou, říká Karlos Benda před zápasem

Karlos Benda se vyjádřil k nedávné potyčce svého soupeře Jaromíra Soukupa, který se před jejich zápasem v Clash of the Stars ocitl ve fyzickém konfliktu a utrpěl několik zranění. Podle Bendy však pouliční bitka a zápas v ringu jsou zcela odlišné disciplíny.

Soukupovy monokly nejsou překážkou, říká Karlos Benda před zápasem

Karlos Benda, jedna z hlavních tváří organizace Clash of the Stars, se připravuje na svůj nadcházející zápas s Jaromírem Soukupem, který se v posledních dnech ocitl ve středu pozornosti kvůli pouliční potyčce. Souboj s manželem Hanychové skončil pro Soukupa bolestivě – v obličeji mu přibylo několik monoklů a zranění. Fanoušci se nyní ptají, jak tento incident ovlivní jeho přípravu na zápas s mohelnickým kulturistou.

Určitě se toho nebojím, do zápasu jsou dva měsíce. Věřím, že ta zranění nejsou nikterak velká a do týdne, možná dvou bude úplně v pohodě,“ reagoval Benda na situaci pro Super.cz. Svého soupeře rozhodně nepodceňuje, ale připomíná, že i on sám se v průběhu tréninků potýká s vlastními problémy. „Například já, když jsem začal přípravu na Jaromíra, tak jsem si hned v prvním tréninku zlomil prst na noze. Tedy i já jsem měl na prd zranění, ze kterého jsem se dostával poměrně dlouho,“ přiznal.

Karlos Benda však také zdůraznil, že mezi pouliční bitkou a zápasem v ringu je obrovský rozdíl. „Je to věc, která se nedá srovnávat. MMA nebo v našem případě box je úplně něco jiného, než když se dva lidé perou na ulici. Bitka je velmi často o tom, že jeden uhodí druhého, který to ani nečeká, a pak jsou z toho všechny nepříjemnosti a zranění. V zápase vlezeš do ringu, je tam rozhodčí, zazní gong, oba mají ruce nahoře a brání se. Je to sto a jedna, to se nedá srovnávat. Tohle bych nebral jako nějakou bernou minci,“ vysvětlil Benda, který má na rozdíl od svého soupeře bohaté zkušenosti z profesionálních zápasů.

Připravovaný souboj mezi Bendou a Soukupem je jedním z nejočekávanějších momentů nadcházejícího turnaje. Organizace Clash of the Stars si získala pověst tím, že dává prostor nejen bizáru, ale také skutečně talentovaným sportovcům. Karlos Benda patří právě mezi ty, kteří do ringu přinášejí nejen show, ale i skutečné bojové umění. Uvidíme, jestli si dokáže poradit s Jaromírem Soukupem, který nyní čelí nejen zraněním z pouličního konfliktu, ale také výzvě dokázat, že patří mezi elitu.

Zápas se blíží a fanoušci mohou očekávat, že střet těchto dvou bojovníků bude plný napětí a vzrušení. Otázkou zůstává, zda se Soukup stihne zotavit a vrátit se do formy, nebo jestli Karlos Benda znovu potvrdí svou dominanci na scéně Clash of the Stars.