Masvidal plánuje velký návrat: „Přijdou obrovské novinky,“ slibuje bojovník. Připojí se i Nunes?

Jorge Masvidal se nedávno setkal s výkonným ředitelem UFC Danou Whitem a matchmakery, aby projednal svůj možný návrat na scénu. Fanoušky navnadil slovy, že chystá největší zprávu roku. Zároveň začínají kolovat spekulace o možném comebacku Amandy Nunes, která by se mohla znovu utkat s Juliannou Peñou v trilogii, která by mohla být jedním z největších ženských zápasů historie UFC.

Masvidal plánuje velký návrat: „Přijdou obrovské novinky,“ slibuje bojovník. Připojí se i Nunes?

Jorge Masvidal, jeden z nejikoničtějších bojovníků MMA, si v posledních dnech sjednal schůzku s Danou Whitem, výkonným ředitelem UFC Hunterem Campbellem a matchmakery organizace. „Máme skvělé zprávy, přijdou velké věci,“ prozradil Masvidal v rozhovoru pro MMA Junkie Radio. Tím okamžitě rozproudil spekulace o tom, co by mohlo následovat. Přesto zůstal tajemný a konkrétní detaily nesdělil: „Na stole máme mnoho možností, ale ještě nejsme úplně rozhodnuti. Chceme si počkat a uvidíme, co přijde. Bude to však něco obrovského, rozhodně největší novinka tohoto roku.“ Těmito slovy nasměroval veškerou pozornost k sobě.

Fanoušci nyní horečně spekulují o tom, co Masvidal připravuje. Jedna z možností, která se nabízí, je potenciální zápas s Conorem McGregorem. Irský bojovník už dlouho touží po návratu a souboj mezi těmito dvěma by bezesporu byl událostí, kterou by fanoušci jen těžko přehlédli. Tato možnost je o to pravděpodobnější, že McGregor už nemá nasmlouvaný zápas s Michaelem Chandlerem, což otevírá dveře k jednomu z největších soubojů v historii UFC.

Zatímco Masvidal tajemně slibuje velkou novinku, Julianna Peňa, bývalá šampionka bantamové váhové kategorie, má také své vlastní plány. V rozhovoru pro MMA Junkie vysvětlila: „Jsem si jistá, že vítězka zápasu mezi Kaylou Harrison a Ketlen Vieirou bude mým prvním soupeřem při obhajobě titulu.“ Ovšem Peňa má ještě troufalejší přání – chce do oktagonu zpět přivést Amandu Nunes.

Amanda Nunes, která je považována za jednu z nejlepších zápasnic v historii UFC, se v minulosti utkala s Peñou dvakrát, přičemž každá má na svém kontě jedno vítězství. „Věřím, že Amanda se chce vrátit,“ prohlásila Peňa sebevědomě. „Nemyslím si, že je skutečně připravená na odchod do důchodu, jak tvrdí. Vím, že uvnitř ní je ta touha, ten pocit, že by mě mohla znovu porazit. A já jsem připravená ji přesvědčit, že se mýlí,“ dodala Peňa s nadějí, že tento zápas by mohl být největším ženským střetem v historii UFC.

Ať už jde o návrat Masvidala nebo možné znovuzrození rivality mezi Peñou a Nunes, UFC fanoušky čekají opravdu vzrušující novinky. Bude zajímavé sledovat, zda se Masvidal skutečně vrátí do oktagonu, a zda se Nunes rozhodne opět vstoupit na scénu, aby znovu dokázala, že je jednou z největších legend ženského MMA.