Sivák si drží neporazitelnost: 30. výhra a odpověď na poznámky o váze!

Václav "Vašek" Sivák si v dalším zápase připsal už třicátou výhru a nadále zůstává neporaženým bojovníkem. Před jeho duelem s bulharským protivníkem Konstantinem Stoykovem panovaly určité otazníky ohledně váhy. 

Sivák si drží neporazitelnost: 30. výhra a odpověď na poznámky o váze!

Původně měl být souboj veden v dohodnuté váze do 69 kg, poté byl limit posunut na 70 kg. Nakonec však Sivák vážil 71 kg, zatímco jeho soupeř byl o několik set gramů lehčí. Přesto se zápas uskutečnil podle plánu.

Stoykov, s profesionální bilancí 6-1 a bohatými zkušenostmi z prestižních galavečerů, představoval nebezpečného protivníka. Ukázal svou sílu zejména z ústupu a přesnými údery znepříjemňoval Sivákovi zápas.

Český bijec ovšem postupně získával kontrolu nad soubojem a ve správný okamžik zasadil přesný úder na játra, který soupeře poslal k zemi. Stoykov nebyl schopen vstát dostatečně rychle, a tak rozhodčí ukončil zápas. Sivák si tak připsal již 30. vítězství a potvrdil svou dominanci v ringu.

Po zápase komentátor a moderátor Kotek narážel na to, že Sivák tentokrát nebyl v tak vyrýsované formě jako obvykle, což si neodpustil zmínit. Sivák s úsměvem reagoval: „Ale dal jsem KO, takže mám asi větší sílu, i když jsem trochu něco přibral. Ne, je to kvůli prázdninám, víš,“ řekl s nadsázkou. Dále dodal, že údery na tělo nebyly jeho původním plánem, ale jsou jeho oblíbenou zbraní a nakonec se to vyplatilo.

Sivákovi nyní stojí další výzva, protože se v polovině října plánuje představit na dalším RFA galavečeru v Žilině. Fanoušci se těší, jak se mu bude dařit a zda si udrží svou dosavadní neporazitelnost.