Diego Lopes míří na UFC 308. Je připravený zasáhnout do titulové bitvy!

UFC se chystá na další velkolepou akci, a to návrat do Abu Dhabí s turnajem UFC 308, který přináší jednu z nejlepších startovek roku. Jména jako Chimaev, Whittaker, Ankalaev či Rakić slibují pořádnou porci adrenalinu. Hlavním tahákem večera však bude titulový souboj mezi Iliou Topuriou a Maxem Hollowayem. Topuria nedávno tvrdě ukončil Alexandera Volkanovskiho a má v plánu zopakovat to samé proti Hollowayovi, který si však v UFC vydobyl pověst nepokořeného válečníka, jelikož ještě nikdy nebyl poslán k zemi.

Diego Lopes míří na UFC 308. Je připravený zasáhnout do titulové bitvy!

Organizace UFC však nenechává nic náhodě a pro případ zranění nebo jiných nečekaných komplikací se rozhodla jmenovat náhradníka pro tento souboj. A právě zde vstupuje do hry Diego Lopes, bojovník, který v posledním roce předvádí famózní výkony.

Lopes si vysloužil pozornost díky svému vítězství nad Brianem Ortegou na rekordním turnaji UFC 306. Ortega sice přežil první kolo, kdy byl Lopes blízko k ukončení zápasu, ale v následujících kolech Diego jasně dominoval a vybojoval si své místo na vrcholu divize.

„Je to pro mě obrovská šance. Nikdy jsem si nemyslel, že se dostanu tak daleko, ale teď jsem připraven ukázat, co ve mně je,“ komentoval Lopes své povolání do Abu Dhabí.

Diego Lopes již odcestoval do Abu Dhabí, kde bude vážit společně s ostatními bojovníky, a za svou připravenost obdrží základní plat. Zda se nakonec do zápasu zapojí, se teprve rozhodne. Všichni však doufají, že duel Topuria vs Holloway proběhne podle plánu, protože fanoušci jsou natěšeni na bitvu, která slibuje napínavou podívanou.

Topuria je v nejlepší formě své kariéry

Není tajemstvím, že Ilia Topuria je obávaný bojovník. Nedávno se na sociálních sítích objevily záběry, kde během tréninků bez milosti vyřizuje své sparingpartnery. Podle Gilberta Burnse, který s ním trénoval, dokázal během jednoho kempu „vypnout“ tři borce v řadě.

„Má obrovskou sílu a přesnost. Když Ilia trefí, tak to opravdu bolí,“ napsal Burns na svých sítích.

Není tedy pochyb o tom, že Hollowaye čeká těžký úkol. Na druhou stranu, Max nikdy nebyl typem bojovníka, který by se dal snadno zastrašit.

Ať už se Diego Lopes do zápasu dostane nebo ne, UFC 308 slibuje jedinečný večer plný akce.