Spor o vítězství. O'Malley se stále považuje za šampiona, Dvalishvili mu nabízí odvetu

Turnaj UFC 306 přinesl nové šampiony, když se na trůn vrátila Valentina Shevchenko a poprvé vystoupal na vrchol i Merab Dvalishvili. Ten získal titul ve velkolepém zápase proti Seanu O'Malleymu, který však s výsledkem nesouhlasí.

Spor o vítězství. O'Malley se stále považuje za šampiona, Dvalishvili mu nabízí odvetu

O'Malley tvrdí, že je stále šampion

„První kolo bylo moje, mé udery byly tvrdší. Druhé jsem sice ztratil, ale nijak mě nezasáhl. Třetí bylo těsné, ale cítím, že jsem tam měl navrch. Takže před čtvrtým kolem jsem vedl 2:1. Čtvrté jsem sice prohrál, ale páté bylo jasně moje,“ prohlásil O'Malley. „Myslím, že mi titul stále patří a těším se na obhajobu proti Umarovi.“

Suga si stojí za svým názorem, že zápas ovládl, a tvrdí, že jeho cesta v UFC zdaleka nekončí.

Dvalishvili vyzývá k odvetě

Merab Dvalishvili však s O'Malleyho tvrzením nesouhlasí a je připravený to dokázat znovu.

„Slyšel jsem, že Sean si myslí, že vyhrál. Pokud chce odvetu, jsem připraven. Klidně to uděláme v listopadu v New Yorku. Ať si vybere,“ vzkázal nový šampion na svém Twitteru.

I když se hovoří o tom, že Merab má další zápas s Umarem Nurmagomedovem, touha po opětovném střetu s O'Malleym je jasná.

Operace a dlouhá pauza pro O'Malleyho

O'Malley ale musí nejdřív na operaci kyčle. „Před zápasem jsem si ji poranil. Musím na zákrok a čeká mě delší pauza, asi osm měsíců. Ale vrátím se silnější,“ prozradil Suga, který tak šampionovu pobídku k okamžité odvetě odmítl.

Zatímco Dvalishvili se připravuje na další soupeře, O'Malley si léčí zranění a plánuje svůj návrat. Zdali bude mít šanci znovu bojovat o titul, ukáže čas.