Jorge Masvidal chystá velký comeback. Uskuteční se v UFC a dočkáme se ho zkraje roku 2025

Jorge Masvidal se rozhodl vrátit do oktagonu a pro rok 2025 si naplánoval comeback, který by měl otřást celým světem MMA. Fanoušci se mohou těšit na jeho nezapomenutelné momenty a novou výzvu, která by mohla být největší událostí roku.

Jorge Masvidal chystá velký comeback. Uskuteční se v UFC a dočkáme se ho zkraje roku 2025

Jorge Masvidal, legendární rváč z Floridy, který se do povědomí fanoušků MMA zapsal jako jeden z nejdrsnějších a nejcharismatičtějších bojovníků, oznámil svůj velkolepý návrat do klece. I když se nedávno stáhl do „důchodu“, touha po boji ho zřejmě nikdy neopustila. „Horké novinky na obzoru! Podrobnosti prozradím brzy. Na stole je spousta možností, zatím jsme se nerozhodli pro tu jednu konkrétní. Bude to největší zpráva roku. Připravte se!“ vzkázal fanouškům v rozhovoru pro MMA Junkie, kde mluvil o svém comebacku.

Masvidalova kariéra je plná nezapomenutelných okamžiků, a přestože jeho poslední zápas v UFC nevedl k vítězství, jeho bojový duch zůstal neotřesený. Zdá se, že i po všech úspěších stále touží po výzvách, které by ho znovu katapultovaly na výsluní. „Je tu spousta možností. Na stole mám několik opravdu velkých jmen, která nyní zvažujeme,“ prohlásil tento 39letý bojovník.

Spekulace kolem jeho návratu se již rozběhly na plné obrátky a mezi možnými soupeři se objevují zvučná jména. Mluví se o odvetě s Colbym Covingtonem, rivalovi, s nímž má Masvidal nevyřízené účty. Další možností je souboj s Leonem Edwardsem, který by jistě přitáhl velkou pozornost, nebo dokonce s ikonickým Natem Diazem, se kterým Jorge svedl nezapomenutelnou bitvu o titul BMF. „Nevím, kdo to bude, ale až to oznámím, fanoušci budou v šoku. Připravuju něco velkého,“ říká s tajemným úsměvem.

A co případný střet s Conorem McGregorem? Ani tato myšlenka nenechává fanoušky chladnými. Oba bojovníci jsou známí svou vášní pro show a stylové výstupy, takže by se jednalo o bitvu, která by mohla přepsat historii MMA. Masvidal sice ještě nepotvrdil žádné jméno, ale jeho návrat už teď budí pozornost a spekulace jsou na denním pořádku.

Jisté je jedno – ať už Masvidal vyzve jakéhokoli soupeře, jeho návrat bude událostí, která rozechvěje MMA scénu. Jorge je známý tím, že nikdy nic nedělá napůl a jeho příchod do oktagonu bude jistě stejně spektakulární jako všechny jeho dosavadní zápasy. Pokud někdo dokáže upoutat pozornost a přitáhnout davy, je to právě neúnavný bojovník z Miami. „2025 bude mým rokem. Těšte se!“ uzavírá Masvidal s obrovským odhodláním.