Testy za sebou, ale soupeř nikde. McGregor stále čeká na datum návratu do UFC

Conor McGregor, jeden z největších jmen v historii UFC, se opět přihlásil o slovo. Na svých sociálních sítích veřejně žádá o stanovení data pro svůj comeback do klece a tvrdí, že je v nejlepší kondici a připraven bojovat. „Dejte mi datum zápasu,“ napsal neústupně.

Testy za sebou, ale soupeř nikde. McGregor stále čeká na datum návratu do UFC

Od jeho posledního zápasu s Dustinem Poirierem v létě 2021, kdy si v prvním kole zlomil nohu, uplynuly více než tři roky. McGregor se od té doby na bojišti neobjevil, ale nikdy zcela nezmizel z pozornosti fanoušků. Po dlouhém zotavování a slibech o návratu konečně vplul zpět do testovacího programu a stal se nejtestovanějším bojovníkem agentury Drug Free Sport, která nahradila USADA.

Irský zápasník byl v letošním roce testován již jedenáctkrát, což z něj činí nejvíce testovaného sportovce na soupisce UFC. „Nejvíce testovaný sportovec na soupisce UFC,“ uvedl s úsměvem na své síti X (dříve Twitter), když sdílel email od antidopingové agentury, který potvrzoval jeho negativní výsledek testu: „Drahý Conore McGregore. S potěšením vám oznamujeme, že vzorek číslo E004244, který jste poskytl dne 13. září 2024, se z laboratoře vrátil s výsledkem NEGATIVNÍ. Děkujeme vám za váš příspěvek k podpoře čisté UFC.“

Plánovaný návrat do zápasu s Michaelem Chandlerem však musel být opět odložen, když si McGregor během přípravy zlomil malíček na noze. Chandler mezitím využil volného času k dohodnutí zápasu s Charlesem Oliveirou, což znamená, že McGregor je stále bez protivníka a jeho návrat do oktagonu je nadále nejistý.

Fanoušci po celém světě čekají, kdy se slavný bijec znovu objeví na scéně, a doufají, že jeho další vystoupení bude stejně nezapomenutelné jako ta předchozí. McGregor mezitím trpělivě čeká, splňuje všechny podmínky a věří, že brzy dostane další šanci ukázat, že stále patří mezi elitu UFC.