Bývalý nejsilnější muž světa věří Aspinallovi: Jones by proti němu neměl šanci

Bývalý nejsilnější muž světa Eddie Hall se odvážně vyjádřil o potenciálním souboji mezi Tomem Aspinallem a Jonem Jonesem. Podle něj by britský zápasník zcela ovládl slavného šampiona UFC, pokud by se oba potkali v ringu.

Bývalý nejsilnější muž světa věří Aspinallovi: Jones by proti němu neměl šanci

Někdejší nejsilnější muž světa Eddie Hall nedávno způsobil rozruch svým odvážným tvrzením o možném zápase mezi současným prozatímním šampionem UFC v těžké váze Tomem Aspinallem a legendárním Jonem Jonesem. Hall, který často trénuje s Aspinallem, věří, že by britský bojovník dominoval nad Jonesem. „Myslím, že Tom by si s ním prostě vytřel podlahu,“ prohlásil Hall v rozhovoru pro Sporf.

Tom Aspinall, muž s úderem jako z děla, si v těžké váze UFC buduje pověst nekompromisního bojovníka. Z posledních tří zápasů odcházel jako vítěz už po dvou minutách boje. Pokud Jones překoná svého listopadového soupeře Stipeho Miocice, cesta k souboji s Aspinallem bude otevřená. Hall však varuje, že by Jones mohl čelit největší výzvě své kariéry. „Měl by raději odejít do důchodu dřív, než se utká s Tomem,“ dodal s úsměvem.

Hall a Aspinall mají mezi sebou přátelské vztahy a často spolu trénují. „Tom je úžasný chlap, vždy přátelský, ale když jde o zápas, je to jako stát proti lvu,“ říká Hall o svém tréninkovém parťákovi. Právě tyto tréninky daly Hallovi jistotu, že by Aspinall mohl Jonese překonat. Jeho síla a rychlost z něj dělají jednu z největších hrozeb pro každého bojovníka v těžké váze.

Představa tohoto velkolepého souboje vzrušuje fanoušky po celém světě. Stane se Aspinall tím, kdo ukončí nadvládu Jonese, nebo je Hallovo tvrzení pouhou nadsázkou? Na odpověď si budeme muset ještě počkat, ale jedno je jisté – pokud se tento duel uskuteční, bude to bitva, na kterou se nezapomene.