Conor McGregor věří v návrat Joshuy: Je to legenda, neměl by končit

Světem bojových sportů otřáslo šokující ukončení zápasu mezi Anthonym Joshuou a Danielem Duboisem, které sledovalo 98 000 diváků na stadionu ve Wembley. Páté kolo přineslo nečekaný vývoj, když Dubois knockoutoval bývalého šampiona a zanechal tak po sobě řadu otázek ohledně Joshuovy budoucnosti. Mezi těmi, kdo sledovali tento velkolepý souboj z první řady, byl i bývalý dvojnásobný šampion UFC Conor McGregor, který okamžitě reagoval na výsledek.

Conor McGregor věří v návrat Joshuy: Je to legenda, neměl by končit

„Daniel Dubois nastoupil do ringu bez jakéhokoli tlaku, byl velmi klidný a vyrovnaný, což bylo jasně vidět. Joshua opakoval stále stejné údery; krok vzad, zadní ruka nebo krok vzad a zvedák,“ zhodnotil McGregor.

Joshua má šanci na návrat

Ačkoliv bylo toto ukončení pro Anthonyho tvrdé, Conor McGregor věří, že AJ má stále šanci na návrat. „Je to jednička, je to už jeho pátý zápas na tomto stadionu – je to legenda. Samozřejmě, že se může vrátit. Není důvod, aby ukončil kariéru,“ řekl McGregor povzbudivě. Dodal, že málokterý jiný boxer má tak vysoký potenciál a šanci vrátit se zpátky na vrchol. 

„Byl to skvělý zápas mezi dvěma solidními boxery. Dubois byl velmi uvolněný a od prvního kola zasadil tvrdou ránu. Bylo na AJ obrovské množství tlaku, zatímco Dubois vypadal, jako by si to prostě jen užíval," doplnil irský MMA zápasník. 

Dubois jako vítěz a Joshua jako inspirace

McGregorův respekt k oběma bojovníkům je jasný – vidí Duboise jako zaslouženého vítěze, ale zároveň věří, že Joshua má stále co nabídnout. Tento moment může být pro Joshuu šancí vrátit se zpět do formy a opět se zařadit mezi nejlepší boxery v těžké váze. Fanoušci po celém světě se teď těší na to, jakým směrem se kariéry obou boxerů budou dále ubírat.