Oktagon 62: Titulové souboje, rekordní návštěva a premiéra nové hymny

Turnaj Oktagon 62, který proběhne 12. října ve Frankfurtu, slibuje nejen napínavé souboje, ale také rekordní účast. Stadion s kapacitou téměř 60 tisíc diváků nabídne unikátní zážitek včetně nové oficiální hymny organizace.

Oktagon 62: Titulové souboje, rekordní návštěva a premiéra nové hymny

Turnaj Oktagon 62 se rychle blíží a fanoušci MMA se mohou těšit na nezapomenutelný večer plný akce. Tento galavečer, který se odehraje 12. října na fotbalovém stadionu ve Frankfurtu, má přivítat až 58 tisíc příznivců bojových sportů. Taková účast je nejen ohromujícím milníkem pro organizaci, ale také výzvou k překonání dosavadních rekordů světových turnajů, jako byly UFC 193 v Austrálii nebo KSW v Polsku.

Jedním z vrcholů této akce bude halftime show, během níž organizace Oktagon představí svou novou oficiální hymnu. „Vytvořili jsme hymnu ve spolupráci se zahraničními producenty a zpěvákem, který se věnuje elektronické hudbě,“ prozradil Ondřej Vrba, projektový manažer Oktagonu, v rozhovoru pro kaocko.cz. Vrba dále zmínil, že text hymny je klíčový, protože shrnuje hodnoty, vizi a směřování organizace. „Podstatou je, že společně tvoříme historii – s bojovníky, fanoušky a všemi, kdo jsou do Oktagonu zapojeni,“ dodal.

Pokud se Oktagonu 62 podaří přilákat zmíněných 58 tisíc diváků, bude to znamenat nový rekord pro evropské MMA turnaje. Současný rekord drží polská organizace KSW s návštěvou 57 766 diváků. Oktagon však má ambice tento milník překonat a zapsat se do historie.

Samotný turnaj slibuje několik napínavých zápasů, mezi nimiž vyniká titulový souboj ve střední váze mezi českým šampionem Patrikem Kinclem a německým vyzyvatelem Kerimem Engizekem. Tato bitva bude jedním z hlavních momentů večera a oba bojovníci si jdou tvrdě za svým cílem. Pro fanoušky to bude skutečný souboj národních hvězd.

Další očekávanou událostí je střet dvou německých bojovníků Christiana Eckerlina a Christiana Jungwirtha, kteří se utkají o to, kdo bude vládnout kleci a získá titul MMA krále Německa.