Procházka vs. divoký býk. Český bojovník zazářil v nové reklamě slavného herce The Rocka

Jiří Procházka opět potvrdil svůj status globální hvězdy, a to nejen ve světě bojových sportů. Stal se totiž novou tváří značky Project Rock, kterou spravuje legendární herec a bývalý wrestler Dwayne Johnson, známý jako The Rock. Tento krok výrazně podtrhuje jeho rostoucí popularitu nejen v České republice, ale i na mezinárodní scéně.

Procházka vs. divoký býk. Český bojovník zazářil v nové reklamě slavného herce The Rocka

I přesto, že Procházka nedávno utrpěl dvě porážky v řadě proti Alexu Pereirovi, jeho postavení v UFC zůstává pevné. Jiří si svou fanouškovskou základnu získal nejen svými výkony v oktagonu, ale také svým životním přístupem. Je znám svou filozofií, která zahrnuje hluboké myšlení, poctivost a odhodlání. Nepotřebuje se uchylovat k trashtalku, který je ve světě UFC často populární, a přesto si vysloužil respekt nejen od fanoušků, ale i od samotné organizace.

Jedním z důkazů jeho obrovské popularity je téměř milion sledujících na Instagramu. Jeho dosah se však nyní ještě rozšíří díky novému partnerství s Dwaynem Johnsonem. The Rock, který má sám přes 395 milionů sledujících na sociálních sítích, si Procházku vybral jako hlavní tvář pro svou značku Project Rock, která má partnerství s UFC.

Ve své první reklamě pro tuto značku Procházka „změřil síly“ s divokým býkem. Samozřejmě, nebylo to s opravdovým býkem, ale metaforickým, což symbolizuje býčí mentalitu – odhodlání, optimismus a neúnavnou sílu. Reklama propaguje boty, které jsou navrženy tak, aby podporovaly odvahu a výkonnost. Samotný Procházka v ní reprezentuje tuto myšlenku, což jen podtrhuje jeho status jedinečného bojovníka s globálním přesahem.

Fanoušci na reklamu reagovali pozitivně, i když se našli tací, kteří by v ní raději viděli Pereiru, Procházkova nedávného soupeře. Nicméně většina fanoušků souhlasí, že Procházka je ideální volbou pro tento projekt. Jeho odhodlaný duch a vášeň pro boj ho činí perfektní tváří značky, která oslavuje sílu a odvahu.

Toto partnerství s Project Rock a The Rockem je dalším krokem v kariéře Procházky, který se stále více stává globálním fenoménem nejen v bojových sportech, ale i v širším veřejném povědomí.