Sean O'Malley po prohře s Dvalishvilim: Jsem stále šampionem, vyhrál jsem!

Sean O’Malley, jeden z nejvýraznějších bojovníků MMA, nedávno srovnával svůj vzestup s legendární kariérou Conora McGregora a věřil, že jeho hvězda brzy zazáří stejně jasně. Tento plán však utrpěl tvrdý úder na turnaji UFC 306, kde v hlavním zápase večera podlehl Merabu Dvalishvilimu, který má na kontě už 11 výher v řadě bez porážky.

Sean O'Malley po prohře s Dvalishvilim: Jsem stále šampionem, vyhrál jsem!

Po skončení zápasu Sean O’Malley přiznal, že nepředvedl to, co slíbil svým fanouškům i sobě. V první reakci se zdálo, že uznává svou porážku. Nicméně po několika dnech a po opětovném zhlédnutí záznamu změnil své stanovisko. Na sociální síti X (dříve Twitter) začal veřejně obhajovat své výkony v zápase a přesvědčeně tvrdil, že i přesto, že byl oficiálně poražen, on sám vnímá tento duel jako vítězství.

„Vyhrál jsem! Jsem neporažený!“ psal O’Malley ve svých příspěvcích na platformě X. V jednotlivých komentářích rozebíral každé kolo zápasu a vysvětloval, proč věří, že v konečném důsledku zvítězil. Podle něj byl lepším zápasníkem a zasloužil si výhru.

„První kolo jsem vyhrál na sto procent! Hlavně kvůli poškození, které jsem mu způsobil,“ napsal O’Malley a začal analyzovat další kola. Uznal, že druhé kolo prohrál, ale zdůraznil, že neinkasoval mnoho úderů. Třetí kolo podle něj bylo velmi těsné, ale viděl ho ve svůj prospěch. „Ve čtvrté části byl Merab lepší, takže jsme šli do pátého kola za stavu 2-2,“ dodal.

Podle O’Malleyho však páté a rozhodující kolo znovu patřilo jemu. „Páté kolo jsem vyhrál. Já jsem šampion. Bůh je dobrý. První, třetí a páté kolo jsem vyhrál,“ prohlásil sebevědomě. Dále uvedl, že plánuje obhajovat svůj titul v polovině roku 2025 proti Umarovi Nurmagomedovovi v Las Vegas.

Na závěr svých příspěvků se znovu vrátil k tomu, že se stále cítí jako neporažený a hrdě zakončil svou řeč známými slovy: „AND STILL!“