Diego Kotlár obviněn z manipulace. Snažil se zneužít povodní k osobnímu prospěchu

Diego Kotlár se opět dostal do středu pozornosti, tentokrát kvůli podezření, že chtěl zneužít tragédie spojené s povodněmi ke svému osobnímu prospěchu. Jeho minulost napovídá, že nejde o žádného nevinného člověka. Byl již několikrát ve výkonu trestu za různé trestné činy, což z něj rozhodně nedělá důvěryhodnou osobu. A nyní se objevily informace, že se pokusil těžit z neštěstí druhých v době, kdy mnoho lidí bojuje s následky ničivých povodní.

Diego Kotlár obviněn z manipulace. Snažil se zneužít povodní k osobnímu prospěchu

Na sociální síti TikTok Kotlár zveřejnil emotivní video, kde se snažil získat podporu a pomoc od veřejnosti. „Zdravím vás, lidičky. Já vím, že mě mnozí z vás nemají moc rádi, ale nyní vás žádám o pomoc. Můj byt je čtyři metry pod vodou. Přišli jsme úplně o všechno. Kdybyste byli tak hodní a pomohli nám, byl bych vám moc vděčný. Když už ne nám, tak alespoň našim dětem, protože nemáme co jíst,“ prohlásil Kotlár podle serveru eXtra.cz. Své prosby směřoval nejen na své fanoušky, ale i na širokou veřejnost, kterou se snažil přesvědčit o svém těžkém osudu.

Jenže, jak se brzy ukázalo, realita byla zcela jiná. Zdroj, který situaci dobře zná, pro server eXtra.cz uvedl, že Kotlár lže. „Není pod vodou, má sucho. Jde normálně elektřina i voda. Před povodní utekl do Hanušovic do kulturáku, kde měl jídlo a pití zadarmo,“ prozradila dotyčná osoba, která tak vyvrátila Kotlárova tvrzení.

Kotlárův pokus o získání sympatií a finanční pomoci od veřejnosti se tak jeví jako pouhá manipulace. Jeho chování je dalším důkazem toho, že se neštítí využít žádnou příležitost, aby dosáhl svého, i když to znamená zneužít lidského soucitu v časech tragédií. Tento incident tak opět potvrzuje jeho pochybnou pověst a vzbuzuje otázky, jak daleko je schopen zajít pro vlastní prospěch.