Jake Paul objasnil svůj hlavní záměr, s nímž přešel do bojového světa

Původně to vypadalo jako nevinný žertík, ale posléze se z toho vyklubalo něco velkého a neuvěřitelného, že se dnes lidé na Jakea Paula dívají jako na skutečného boxera… Proč tomuto drsnému bojovému odvětví propadl a jaké jsou jeho cíle?

Jake Paul objasnil svůj hlavní záměr, s nímž přešel do bojového světa

Dávná dětská hvězda a následně internetová celebrita se rozhodla jednoho dne přesunout mezi šestnáct provazů, kde chtěla představit své nově získané zkušenosti. Hned první zápasy jí ukázaly, že ten dar v sobě má, a tak se tomu začala věnovat naplno.

Co si Jake Paul najal profesionální trenéry a co se bojovým sportům začal věnovat opravdu poctivě, tak světu vzkázal, že se pokusí svou činnost zde co nejlépe zužitkovat. Jeho hlavním hnacím motorem je získat pro kluky, co se chtějí bojovými sporty živit, lepší finance, aby mohli jít svým snům naproti.

„Já jsem tím typem člověka, který když vidí, že je něco špatně, tak jde a snaží se to opravit. V této chvíli vidím, že tu nefunguje celá ta platová politika, kde zejména mnoho MMA zápasníků musí ještě chodit do práce, aby se byli schopni uživit. A to je prostě špatně.

Nejvíce mě štve, když vidím, že i kluci z UFC nemají dostatek peněz, aby se tímto sportem mohli naplno živit. Část výplaty dají trenérům, část manažerům, další část do přípravy a na suplementy a jim samotným nezbude nic. Pak je tu jen další zápas.

Nejhorší na tom všem je, že z jejich práce těží samotná organizace. Například UFC neuvěřitelně vydělává na všech zápasnících, ale jim dává jen minimální provize. Proto jsem přešel do bojového světa. Když budu muset, vybuduju klidně vlastní organizaci, své vlastní UFC, ale k zápasníkům budu vždy vstřícný a dám jim takové výplaty, které si právem zaslouží.

To je ten důvod, proč mě teď každý vyzývá, proč se mnou chce každý do ringu. Lidé vědí, že já jim ty peníze dám. Hodlám jim zaručit tu změnu, na kterou čekají,“ rozpovídal se Paul v interview pro ESPN, kde také zmínil, že co se jeho dovedností týče, tak to je prý dar od přírody. Ale to už je druhá část příběhu.