Setkání legend: Vémola a Procházka společně u mikrofonu na OKTAGONu 61

Karlos Vémola, známý pod přezdívkou Terminátor, byl vždy mužem činu. Po jeho premiérovém výkonu na komentátorské židli během turnaje Oktagon 59 v Bratislavě si nikdo nemohl nevšimnout, že i v této roli září. Spolu se svým kolegou, známým rapperem Rohonem, přinesl fanouškům bojových sportů jedinečný pohled do zákulisí zápasů. Jeho bystré postřehy a neotřelý styl komentování dodaly večeru zvláštní náboj. Teď, o dva měsíce později, se však Terminátor znovu připravuje na návrat k mikrofonu. Tentokrát je to na brněnský turnaj Oktagon 61, kde mu bude po boku stát nejen další česká ikona, ale i mistr bojových umění – Jiří Procházka.

Setkání legend: Vémola a Procházka společně u mikrofonu na OKTAGONu 61

Vémola věděl, že pokud má někoho pozvat ke spolupráci, musí to být ten nejpovolanější. A kdo jiný by se hodil lépe než BJP – první český šampion UFC, muž, který svou cestu na vrchol dokonale ovládl? Organizace Oktagon to na svých sociálních sítích oznámila s velkým nadšením: „Karlos si na sobotní stream pozve Jiřího Procházku. BJP s Karlosem odmoderuje celou hlavní kartu. Stream bude součástí PPV přenosu, kde fanoušci mohou sledovat živý záznam z různých pohledů – od rohu zápasníků až po záběry rozhodčích.“ Pro mnohé fanoušky byla tato kombinace dvou legend něco, na co se dlouho těšili.

Vémola a Procházka – Setkání legend u komentátorského stolu

Zatímco Procházka stále ještě dobývá svět, Karlos Vémola už to má za pár. V roce 2010 se stal prvním Čechem, který kdy vstoupil do UFC. Jeho jméno se nesmazatelně zapsalo do dějin českého MMA a zůstává tam dodnes. Nyní se oba tito velikáni setkají u komentátorského stolu a budou svědky dalších fascinujících duelů.

Oktagon 61 slibuje nejen epické souboje, ale také příležitost slyšet komentáře dvou mužů, kteří sami prožili ty nejtěžší boje. Milionový projekt Tipsport Gamechanger pokračuje a na scéně se objeví hvězdná jména jako Rony Paradeiser nebo Losene Keita. Fanoušci se mohou těšit také na návrat známých tváří z UFC – Lucie Pudilová a Mach Muradov se po dlouhé době opět představí v kleci.

Budoucnost českého MMA

A tak se psaní historie českého MMA nikdy nezastavuje. Zápas za zápasem, příběh za příběhem, se tento sport dostává stále více do povědomí nejen českých, ale i světových fanoušků. Oktagon 61 přinese další kapitolu, kterou se budou legendy jako Vémola a Procházka jistě podílet nejen svými komentáři, ale i svou inspirací pro další generace bojovníků.

Tento večer bude nejen oslavou bojových umění, ale i příležitostí zhlédnout, jak se české MMA dostává do světových výšin.