Zklamaný Dana White reaguje na O'Malleyho výkon: Mohl zazářit, ale něco se pokazilo

UFC 306, které se konalo v noci ze soboty na neděli, přineslo nejen očekávané titulové souboje, ale také jedinečnou atmosféru, díky které byl tento galavečer v Las Vegas něčím opravdu výjimečným.

Zklamaný Dana White reaguje na O'Malleyho výkon: Mohl zazářit, ale něco se pokazilo

Akce se odehrála v ikonické hale The Sphere, což fanouškům nabídlo nejen nezapomenutelný vizuální zážitek, ale také skvělou podívanou v kleci. I když byly na programu skvělé zápasy, jeden z hlavních duelů večera – střetnutí mezi Seanem O'Malleym a Merabem Dvalishvilim – nevyvolal očekávané nadšení, zejména ze strany bývalého šampiona O'Malleyho.

Zápas, který měl být pro amerického šampiona příležitostí předvést své dovednosti na nejvyšší úrovni, nakonec skončil spíše zklamáním. Dana White, prezident UFC, neskrýval svou frustraci po skončení duelu.

„Chyběl tam ten typický oheň, který od Seana známe. Jeho výkon byl nevýrazný a plochý. Nebyl to ten O'Malley, jakého jsme očekávali. Ano, ke konci pátého kola předvedl hezký kop, ale to bylo všechno. To prostě nestačilo,“ uvedl zklamaně.

O'Malley, který je známý svým energickým a agresivním stylem, tentokrát neukázal tolik aktivity, na kterou jsou fanoušci zvyklí. White zdůraznil, že statistiky úderů mluví jasně.

„Když jsem se podíval na čísla, bylo jasné, že neposílal tolik úderů, jako to obvykle dělá. A přitom víme, že Sean je ten typ bojovníka, který miluje velké momenty a výzvy. Mohl zazářit, ale něco se pokazilo,“ komentoval White.

Šéf UFC také zmínil, že navzdory obrovským investicím, které jsou do UFC galavečerů vkládány, není nikdy možné zaručit, jak zápasy dopadnou.

„Můžete vložit 20 milionů dolarů do akce, ale výsledek nikdy není jistý. Nemůžete předvídat, jak se bojovníci v ten večer projeví,“ řekl na závěrečné tiskové konferenci.

Dvalishvili si tak připsal vítězství a získal UFC titul díky pevnému boji na zemi, zatímco Valentina Shevchenko znovu ukázala svou výjimečnost.

„Nebyla to ta nejlepší titulová bitva, jakou jsem kdy viděl, ale oba si zaslouží své tituly. Dvalishvili a Shevchenko doručili to, co měli,“ uzavřel White.