Nečekaná volba? Jiří Procházka plánuje kemp v Mexiku. Zápas by rád do konce roku

Jiří Procházka po své nedávné prohře s Alexem Pereirou pokračuje v hledání cesty zpět na vrchol. Na tu naváže ve slunném Mexiku, které se na několik týdnů stane jeho domovem.

Nečekaná volba? Jiří Procházka plánuje kemp v Mexiku. Zápas by rád do konce roku

Po zápase si dopřál očistnou cestu, kterou využil k osobnímu rozvoji a reflexi. Během této fáze zamířil do Austrálie, kde nejenže plnil své mediální povinnosti, ale také využil příležitosti k poznávání tamní přírody. Měl možnost vidět místní faunu a navštívit turnaj UFC 305, což pro něj bylo důležité, jelikož nadále sleduje vývoj nejen své váhy a své budoucí soupeře.

Po návratu z Austrálie Procházka neztrácel čas a vrátil se zpět k intenzivnímu tréninku. Pro své fanoušky však nedávno odhalil další velký krok ve své přípravě, který zaujme nejednoho příznivce bojových sportů. Na turnaji UFC 306, který se odehrál v inovativním prostředí arény The Sphere v Las Vegas, Jirka naznačil, že jeho další tréninkový kemp bude probíhat na poněkud nečekaném místě.

„Další kemp bude v Mexiku, takže pojďme ochutnat atmoSphéru,“ prohlásil s nadšením během sledování turnaje UFC 306. Tento komentář vzbudil vlnu spekulací o tom, co přesně plánuje v Mexiku. Tato země je známá svou dlouhou tradicí tvrdých a odhodlaných bojovníků, ať už jde o box nebo MMA. V posledních letech se Mexiko stalo domovem některých z nejlepších zápasníků UFC, včetně šampionů jako Brandon Moreno nebo Yair Rodriguez. Mnozí se tedy ptají, v jakém gymu se Procházka bude připravovat a s jakými sparingpartnery bude mít možnost trénovat.

Mexiko nabízí jedinečné tréninkové podmínky, ať už jde o nadmořskou výšku nebo intenzivní zápasnickou kulturu. Procházkova volba může být taktikou, jak se lépe připravit na další zápas v UFC, který by se mohl odehrát již na konci tohoto roku. Pro fanoušky a odborníky na MMA bude zajímavé sledovat, jaké přínosy Jiří z tohoto kempu získá a jak se mu podaří vrátit zpět na vítěznou vlnu.