Zápas těžkých vah na obzoru! Filip Grznár se utká s Karlosem Bendou

Organizace Clash of the Stars oznámila svůj konec, což šokovalo mnoho fanoušků. Čím dál více to ale vypadá, že by mělo jít jen o pouhou hru. Již nyní se plánují nové velké zápasy, včetně velmi očekávaného souboje mezi Filipem Grznárem a Karlosem Bendou.

Zápas těžkých vah na obzoru! Filip Grznár se utká s Karlosem Bendou

Přestože organizace oznámila, že desátý turnaj bude jejich posledním, mnozí fanoušci pochybují o tom, že je to skutečně konec. Důvodem k pochybnostem jsou i nadcházející zápasy, které se stále domlouvají. Je zřejmé, že by se do jednoho posledního turnaje nevešly všechny.

Největší pozornost na sebe v posledních dnech upoutal duel mezi Grznárem a Bendou, který byl oběma bojovníky potvrzen. Zápas těžkých vah slibuje napínavou podívanou, a ačkoli termín a místo nejsou zatím jasně stanoveny, je jisté, že se oba bojovníci na tento souboj těší.

Karlos Benda, který se v poslední době často vyjadřuje k plánům Clash of the Stars, potvrdil, že bitva s Filipem Grznárem je domluvená. „Zápas o titul s Filipem Grznárem bude. Ať už v Clash of the Stars, nebo někde jinde. Filip to chce, já to chci, a promotéři také,“ řekl Benda pro Fight Live.

Na slova Bendy rychle reagoval i Filip Grznár, který na svém Instagramu oznámil, že tento boj skutečně bude. „Potvrzuji, zápas bude!“ napsal stručně. Fanoušci tak nyní netrpělivě čekají na bližší detaily, v jakém formátu a na jaké akci se tento očekávaný souboj uskuteční. S největší pravděpodobností k tomu dojde v Clashi, který pro příští rok jen změní svůj název a pokusí se po sérii skandálů začít s čistým štítem.