Dana White odhalil, kdy se vrátí Conor McGregor. Letos ho už v kleci neuvidíme

Fanoušci bojových sportů netrpělivě očekávají návrat jednoho z největších jmen v UFC, Conora McGregora. Letos se ho však ještě nedočkají, což potvrdil Dana White v rozhovoru pro New York Post Sports.

Dana White odhalil, kdy se vrátí Conor McGregor. Letos ho už v kleci neuvidíme

Charismatický irský bojovník, který více než tři roky nezasáhl do žádného oficiálního zápasu, měl původně plánovaný návrat v létě 2024. Měl se utkat s Michaelem Chandlerem, ale zápas překazila zlomenina prstu na noze, kterou McGregor utrpěl krátce před konáním při tréninku.

Přestože McGregor opakovaně prohlašoval, že by se rád vrátil do klece ještě letos, šéf UFC Dana White nedávno odhalil, že fanoušci si na jeho návrat budou muset počkat o něco déle. „Conor McGregor bude zápasit až v roce 2025, na začátku roku. Měl dlouhou přestávku, takže je stále hladový po zápasech. Musíme však zjistit, jak na tom opravdu je, a to zjistíme až ve chvíli, kdy se vrátí do klece,“ uvedl Dana White v rozhovoru pro New York Post Sports.

White rovněž zdůraznil, že McGregor zůstává jednou z největších hvězd UFC, která má obrovský vliv nejen v Evropě, ale i po celém světě. „Conor byl pro UFC obrovskou hvězdou a skvělým partnerem. Pozvedl náš sport na vyšší úroveň,“ dodal prezident organizace.

McGregor je stále aktivní mimo oktagon

Přestože se McGregor již delší dobu neobjevil v žádném souboji, rozhodně nezahálí. Kromě tréninku se věnuje svým podnikatelským aktivitám, zejména svému byznysu s whisky a pivem. Natočil také film a vedl vlastní reality show. Nedávno dokonce veřejně prohlásil, že zvažuje kandidaturu na prezidenta Irska.

Fanoušci si tak budou muset na jeho návrat ještě počkat, ale McGregor stále zůstává jedním z největších jmen ve světě MMA, které přitahuje pozornost nejen díky svým sportovním výkonům, ale i aktivitám mimo klec.