Alex Cverna se chystá na další tvrdý souboj. Do akce už za pár dní!

Alex Cverna opět míří do ringu a tentokrát jeho soupeřem bude karvinská těžká váha Evžen Velký. Po jeho bleskových vítězstvích, kde své protivníky ukončil během pár sekund, očekávají fanoušci bojových sportů další rychlý knockout. Souboj mezi Cvernou a Velkým je naplánován na 27. září v Plzni na turnaji Ring 13 a slibuje, že přinese napětí i nekompromisní akci.

Alex Cverna se chystá na další tvrdý souboj. Do akce už za pár dní!

Cverna si v posledních týdnech vydobyl pověst jednoho z nejnebezpečnějších boxerů na české scéně. Na turnaji Ring 12 ukončil svého soupeře za pouhých 21 sekund, což je výkon, který šokoval mnoho diváků. Navíc o týden později zvládl další zápas, tentokrát v kleci, během 23 sekund. Tento muž jednoduše neztrácí čas a jeho právačka je synonymem pro rychlé a nemilosrdné vítězství.

Fanoušci bojových sportů tak s napětím očekávají, zda se Evžen Velký dokáže postavit Cvernovu drtivému stylu. Velký není v boji žádným nováčkem a jeho schopnost odolat tvrdým úderům se ukázala proti „FAJKBOMBÁM“ na turnaji v pražském UNYPu. I když v tomto souboji nakonec prohrál, zvládl ustát náročné první kolo, což mu dodalo cenné zkušenosti do dalších zápasů.

Cverna – stroj na rekordy?

Otázkou zůstává, zda se Cvernovi podaří zopakovat svůj výjimečný výkon a ukončit další zápas během několika sekund. Jeho poslední zápasy připomínají jízdu na horské dráze – krátké, intenzivní a plné adrenalinu. Alex se stal pro mnohé fanoušky bojových sportů ikonou rychlých knockoutů a jeho souboje jsou vždy středem pozornosti.

Na druhé straně stojí Velký, který je odhodlaný postavit se Cvernově síle a ukázat, že má na to ustát jeho drtivé údery. Velký má ve své kariéře mnoho zkušeností a prošel si náročnými souboji, což mu dává šanci předvést svou výdrž a schopnost adaptovat se na silné soupeře. Nicméně otázkou zůstává, zda jeho příprava bude dostatečná na to, aby se vyhnul rychlému knockoutovému konci, jaký Cverna svým soupeřům běžně připravuje.

Favorit souboje a otázka rekordů

Cverna je pro mnoho fanoušky jednoznačným favoritem tohoto duelu. Jeho poslední výkony a rychlé ukončení zápasů mu přinesly status nekompromisního bojovníka, který soupeře nenechává dlouho v ringu. Pokud Cverna udrží svou formu, může tento boj znovu přepsat časové rekordy.

Organizace Patron Boxing, která souboj pořádá, slibuje divákům nezapomenutelnou podívanou. Turnaj Ring 13 se tak může stát místem, kde padne další knockoutový rekord nebo kde Velký překvapí a ukončí Cvernovu vítěznou sérii. Jedno je jisté – tento souboj přitáhne pozornost nejen fanoušků bojových sportů, ale i těch, kteří jsou zvědaví na to, zda Cverna dokáže znovu přidat další rychlé vítězství do své sbírky.