Teď musím tvrdě makat, uvádí Kozma. Proti Lohorému plánuje velké změny

Bývalý šampion velterové váhy OKTAGONu se chtěl v Ostravě vrátit zpátky na vítěznou vlnu, což se mu sice podařilo, ale opět to byl takový nemastný výkon, se kterým nemohl být sám spokojený.

Teď musím tvrdě makat, uvádí Kozma. Proti Lohorému plánuje velké změny

David Kozma se v úvodu Tipsport pyramidy Chamegancher projektu střetl s Lukaszem Siwiecem, který byl dle bookmakerů značný papírový outsider. S touto rolí se však popasoval více než skvěle a svého českého oponenta značně potrápil. Dle některých fanoušků dokonce i vyhrál.

Než zazněl oficiální verdikt bodových rozhodčích, nebyl si ani David jistý, na čí stranu se štěstěna převrátí. Nakonec to bylo v poměru 2:1 na jeho stranu, a tak mu spadl obří balvan ze srdce. Teď je ale na čase makat, protože v dalším kole pyramidy si podobné zaváhání vzhledem ke kvalitám soupeře dovolit nemůže.

„Jsem rád, že jsem vyhrál, ale byl to opravdu špatný výkon,“ hovoří Kozma o svém duelu se Siwiecem. „Nejsem s tím vůbec spokojený, a proto se příště musím připravit mnohem, mnohem lépe. Proti Alexovi Lohorému (Davidův příští soupeř) budu v té nejlepší možné formě,“ burcoval tak trochu i sám sebe.

„Je fakt, že mě před bitvou se Siwiecem potkalo nějaké zranění, kvůli kterému jsem přemýšlel, že z turnaje odstoupím, ale nakonec jsem si řekl, že omezím jen nějaké sparingy. Ty jsem tedy žádné neměl,“ poznamenával.

Platí však jedna věc. „Příště uvidíte jiného Kozmu,“ mluvil o sobě v třetím rodě. „Beru si z toho zápasu se Siwiecem obrovské ponaučení a nyní udělám vše, aby se v květnu něco podobného neopakovalo,“ slíbil bojovník s přezdívkou Růžový Panter.