Musíš dostat 3 facky od Cverny! určil Bejr jako podmínku, aby přijal zápas s Le Sym. Ten odpověděl

Konflikt mezi promotérem Le Sy a kontroverzním influencerem Alešem Bejrem trvá už delší dobu a opakovaně se dostává do popředí zájmu fanoušků. Oba muži měli už několikrát vystoupit proti sobě, ale plány na zápas se opakovaně měnily. Nyní to však vypadá, že by k němu konečně mohlo dojít, jelikož je na stole nová nabídka, která přidává neobvyklé podmínky ze strany Bejra.

Musíš dostat 3 facky od Cverny! určil Bejr jako podmínku, aby přijal zápas s Le Sym. Ten odpověděl

Bejr, který už dříve naznačil, že by se souboje zúčastnil, tentokrát přišel s několika specifickými požadavky. Nejzásadnější z nich je ten, že chce, aby Le Sy na úvodní tiskové konferenci dostal tři facky od známého bojovníka Alexe Cverny. Tento požadavek Aleš podtrhuje dodatkem, že pokud by s ním Le Sy náhodou prohrál, měl by po zbytek večera sedět na pozici moderátora v dámských šatech.

„Moje podmínka jsou 3 facky od Cverny. Musí je dostat na první tiskovce. Navíc, když prohraje, tak budu turnaj moderovat já a on bude sedět vedle mě v dámských šatech," uvedl Bejr ve svých požadavcích, jež vyřkl na svém Youtube kanálu. Je jasné, že tyto podmínky mají především vyvolat pozornost a mediální zájem kolem možného souboje, což se „Psychopatovi“ daří.

Le Sy na tyto podmínky reagoval s úsměvem a nadhledem. V rozhovoru pro SportWin se vyjádřil k tomu, zda věří, že Bejr jeho výzvu přijme: „Věřím, že ano. Pokud ne, byl by to konec jak pro jeho internetovou personu, tak i pro něj samotného.“

Zároveň však jasně odmítl Bejrovy podmínky, zejména ty týkající se facek od Cverny. „Je to úplný nesmysl. Je vidět, jak zase kličkuje a vymýšlí hlouposti,“ reagoval Le Sy. Dále poukázal na to, že známý Psychopat z Pardubic se spíše než tréninku věnuje vytváření nesmyslných podmínek a výmluv, čímž naznačil, že by se měl raději soustředit na přípravu na samotný zápas.

Celá situace zatím zůstává nejasná. I když Bejr sám potvrdil zájem o souboj, jeho neobvyklé požadavky mohou celý proces komplikovat.