Lucie Pudilová o návratu do OKTAGONu: Byla to rychlá domluva a zápas mám už za dva týdny

Česká zápasnice Lucie Pudilová prožila v posledních měsících náročné období, kdy musela čelit několika neúspěchům v UFC, což vedlo k jejímu odchodu z této prestižní organizace.

Lucie Pudilová o návratu do OKTAGONu: Byla to rychlá domluva a zápas mám už za dva týdny

Po spekulacích o možném návratu do domácí scény a organizace OKTAGON nyní potvrdila, že její comeback je oficiální. A nejen to, Lucie už má potvrzený i další zápas, který ji čeká za pouhé dva týdny.

Pudilová v rozhovoru pro Sport.cz prozradila, že jednání s OKTAGONem bylo rychlé a bezproblémové: „S Ondrou jsme si napsali, pak jsme se sešli. V tu chvíli jsme to naplánovali, hned jsme se domluvili na zápasu i na tom, co bude potom,“ vysvětlila Lucie, jak se zrodil její návrat pod žlutočerné barvy. Přiznala, že šlo o hladkou domluvu, při které se rychle vyřešily detaily.

Lucie také odhalila, že se chystá zaskočit v zápase na turnaji OKTAGON 61, který se uskuteční v Brně. Bude čelit soupeřce Bolander, jako náhradnice za zraněnou Smajić. „Vůbec jsem nečekala, že to vyjde. Myslela jsem, že to padne třeba na turnaj v Německu, takže jsem se na tuhle variantu už ani nepřipravovala. Ale pořád jsem byla v tréninku,“ přiznává příbramská bojovnice, že nečekala, že se jí podaří dostat do zápasu tak brzy.

Když se dozvěděla o výpadku své soupeřky, rychle zareagovala a nabídla se jako náhrada. „Když (Smajić) vypadla, tak jsem Ondrovi rovnou říkala, že bych to vzala. Jen jsme se o tom bavili, ale za pár dnů mi napsal, že to domluvili. Doladili jsme podmínky. Myslím si, že jsou spokojeny všechny strany,“ vysvětlila Pudilová, jak rychle se situace vyvinula.

Pokud by Lucie v tomto zápase uspěla, mohlo by jí to otevřít cestu k dalším velkým příležitostem v OKTAGONu, včetně potenciálního titulového souboje proti Lucii Szabové. Tento zápas by rozhodně přinesl velký zájem mezi fanoušky a sliboval by napínavou podívanou.