Karlos Benda reaguje na kritiku plynoucí ze zápasu se Soukupem: Za ty peníze by do toho šli všichni

Na turnaji Clash of the Stars 9 bylo oficiálně oznámeno, že jubilejní desátý turnaj se uskuteční koncem listopadu v Brně. Součástí oznámení byl i hlavní zápas, ve kterém se střetnou Jaromír Soukup, mediální magnát, a známá tvář organizace Karlos Benda. Tento souboj však Bendovi přinesl vlnu kritiky, a to zejména kvůli tomu, že si údajně vybral „snadného“ soupeře místo toho, aby přijal náročnější výzvu. Benda má však na celou situaci jasnou odpověď.

Karlos Benda reaguje na kritiku plynoucí ze zápasu se Soukupem: Za ty peníze by do toho šli všichni

Fanoušci a sledující Clash of the Stars se těší na desátý turnaj, a i když bylo oznámeno, že půjde o poslední akci této organizace, mnozí věří, že jde pouze o rebrand a že se můžeme těšit na pokračování pod jiným jménem. O zájem mezi fanoušky rozhodně nouze není. Během tří hodin se totiž vyprodalo přibližně 8 000 lístků, což jen potvrzuje obrovský zájem o bizarní souboje, kterými je Clash of the Stars známá.

Když se ale na veřejnost dostala informace o Bendově nadcházejícím souboji se Soukupem, začaly se množit kritické ohlasy. Karlos byl kritizován za to, že si nevybral náročnějšího soupeře, ale místo toho přijal zápas s někým, koho mnozí považují za lehkou kořist. Bývalý kulturista se proto rozhodl na tuto kritiku ostře zareagovat.

„Moje nejupřímnější odpověď, proč do toho jdu, je ta, že je to Jaromír Soukup. Je to hlavní zápas Clash of the Stars 10 a dostanu za to nejvíc zaplaceno,“ prohlásil Benda pro Fight Live. „Ty kecy o sportovní výzvě… Všichni, co tyhle věci píšete, sáhněte si do svědomí, jestli byste to za ty prachy nevzali. Jasně, že vzali.“

Benda se rovněž přiznal, že peníze jsou hlavní motivací pro jeho účast v tomto zápase. „Kupuju nový dům, a i když opravy nejsou velké, peníze se samozřejmě hodí. Kdo by tohle nepřijal? Všichni to budete chtít vidět, i vy, co píšete tyhle kecy, proč peníze na prvním místě… Já jsem za ten zápas hrozně rád, všude mi skáčou čísla a vydělám si díky tomu slušné peníze,“ dodal otevřeně.

Benda tak nezastírá, že jeho hlavní motivací jsou finance a pozornost, což je v tomto případě pochopitelné. Náročnější sportovní výzvy mohou přijít v budoucnosti.