Cverna se ostře pustil do Kotalíka a pohrozil zveřejněním kompromitujících materiálů

Turnaj Clash of the Stars 9 nabídl mnoho zajímavých momentů, ale jedním z nejvýraznějších byl souboj mezi Michalem Cvernou a Alešem Kotalíkem.

Cverna se ostře pustil do Kotalíka a pohrozil zveřejněním kompromitujících materiálů

Tento zápas, který mohl směle konkurovat profesionálním utkáním, skončil velmi rychle. Cverna svého soupeře tvrdě zasáhl a během pár vteřin bylo po zápase. Nicméně, průběh utkání vzbudil kontroverze kvůli údajným nedovoleným úderům, což Kotalíka vedlo k podání protestu. Jak na to reagoval Cverna?

„Cverminátor“ se k celé situaci vyjádřil na sociálních sítích: „Trochu malé vyjádření k tomu, co se dělo s Kotalíkem. Jen chci říct, že pan Kotalík je velký uplakánek. Nevím proč. Myslel jsem, že je to lepší frajer a bojovník,“ řekl Alex a dodal: „Trochu jsem ho sice škrtnul na zemi, ale tomu se nikdo nemůže divit. Bylo to v afektu, když jsem byl v hypu.“

Podle Cverny však nebylo jeho chování rozhodující pro výsledek zápasu. „Nic to neměnilo na tom, že byl pan Kotalík dávno out. Měli podezření na krvácení do mozku a že má prasklou lebku. Ještě teď má otřes mozku,“ poznamenal.

Kotalíkův protest nakonec uspěl a zápas byl oficiálně označen jako bez výsledku (no contest), což znamená, že se nepočítá ani vítěz, ani poražený. Cverna však na to ostře reagoval: „Prohrál a šel brečet. Všichni už asi na něj máte jiný náhled,“ řekl a naznačil, že Kotalíkovo chování ovlivní vnímání fanoušků.

Cverna navíc pohrozil, že zveřejní kompromitující materiály z Kotalíkova pobytu ve vězení. „Za chvíli dám na internet, jaký byl v base bonzák. Mám ofocené dopisy a tak dále. Ukážu vám to, ať si o něm uděláte obrázek,“ varoval Alex, čímž vyostřil celou situaci.

Tento ostrý spor mezi dvěma zápasníky z Clash of the Stars ještě zdaleka není u konce a fanoušci napjatě čekají, jak se situace dále vyvine.