Tyson vs. Paul: „Mike tě porazí,“ varuje americkou celebritu Francis Ngannou

Blíží se jeden z největších a nejvíce očekávaných zápasů roku. V polovině listopadu se v ringu utkají legendární Mike Tyson a populární Jake Paul. Zápas, který proběhne podle boxerských pravidel, přitahuje obrovskou pozornost fanoušků i expertů po celém světě. Kdo však v tomto střetu vyjde jako vítěz?

Tyson vs. Paul: „Mike tě porazí,“ varuje americkou celebritu Francis Ngannou

Zatímco někteří favorizují sedmadvacetiletého Jakea Paula, jiní se přiklánějí na stranu zkušeného veterána a legendy boxu Mikea Tysona. Jedním z těch, kdo věří v Tysonovo vítězství, je Francis Ngannou, africký zápasník, kterého Mike Tyson trénoval při jeho boxerské premiéře.

Když se loni Francis Ngannou, bývalý šampion UFC, připravoval na svůj první boxerský zápas proti Tysonu Furymu, Mike Tyson mu poskytoval cenné rady a pomáhal mu vylepšovat techniku. Ngannou tehdy podal skvělý výkon a byl blízko tomu, aby porazil Furyho, tehdejšího krále těžké váhy WBC. Přestože nakonec prohrál na body, jeho výkon překvapil fanoušky i experty a významný podíl na tom měl právě Železný Mike, který ho vedl během přípravy.

Ngannou, který díky této zkušenosti poznal Tysonovy tréninkové metody zblízka, teď věří, že Tyson bude mít v zápase s Paulem navrch. „Myslím si, že tě Mike porazí,“ prohlásil Ngannou v rozhovoru pro pořad BS, který vede sám Jake Paul. „Viděl jsem, jak se Mike pohybuje, jak je rychlý. Stále má tu dynamiku a tvrdost. Myslím, že tě dokáže porazit,“ varoval amerického influencera, který si svou kariéru postavil na kontroverzních výzvách a bojích s celebritami i bývalými sportovci.

Ngannou dále varoval, že Tyson je stále neuvěřitelně nevyzpytatelný a rychlý. „Mluvíme o Mikeovi, brácho. Mike je něco jiného. Je to exemplář. Dokáže se přemístit z jedné strany ringu na druhou, aniž bys věděl, kdy se to stalo. Musíš si dávat pozor na vše,“ dodal s respektem k legendárnímu boxerovi.