Jako u profíků! Gelnarová dala nahlédnout do zákulisí. Takto tvrdě se prala s váhovým limitem

Na poslední akci Clash of the Stars byl jedním z hlavních lákadel titulový souboj mezi Hankou Gelnarovou a její soupeřkou Angie Mangombe. Gelnarová, která do zápasu vstupovala jako jasná favoritka, nejenže potvrdila svou pozici, ale také ukázala, jak náročný boj musela svést mimo oktagon – boj s váhou.

Jako u profíků! Gelnarová dala nahlédnout do zákulisí. Takto tvrdě se prala s váhovým limitem

Vyhrát titul byla jedna výzva, ale splnit váhu byla výzva druhá. Gelnarová potřebovala shodit 4 kilogramy, které ji dělily od požadované váhy. K tomu zvolila metodu hubnutí na vodě, kterou využívají i profesionální zápasníci.

Proces zahrnoval horké vany a intenzivní pocení, což není ani zdaleka příjemné. Během čtyř kol, která absolvovala, bylo zjevné, jak náročný tento proces byl, přičemž poslední kolo si vyžádalo veškerou její fyzickou i psychickou sílu. Nakonec však váhu úspěšně zvládla a mohla se soustředit na samotný zápas.

Po zisku titulu neskrývala radost

„Chtěla jsem vyhrát pás a to se mi povedlo. Jsem moc spokojená. Chtěla bych poděkovat všem, kdo mi fandili, a omluvit se za některé chyby. Budu dál makat a zlepšovat se. Angie byla skvělá soupeřka, první kolo bylo náročné, ale všechno dobře dopadlo," prohlásila po zápase s Mangombe.

Gelnarová se v Clash of the Stars prosazuje jako jedna z nejlepších zápasnic organizace, což potvrzuje i zájem ze strany profesionální organizace OKTAGON MMA. I když by zatím možná na profi úroveň ještě nemusela mít, je jasné, že se neustále zlepšuje a její kariéra směřuje k velkým věcem. Dokázala si poradit i se zkušenější soupeřkou, jako byla Michaela Dostálová, což otevírá prostor pro další zajímavé výzvy.

Jaká bude další cesta první šampionky Clash of the Stars, ukáže čas, ale jedno je jisté – Hanka má před sebou velký potenciál a rozhodně se o ní v budoucnu ještě hodně uslyší.