Herec Godla byl po zápase převezen do nemocnice. Starosta Novotný si stěžoval na bolavá prsa

Na devátém galavečeru Clash of the Stars se do hlavního zápasu postavil kontroverzní politik Pavel Novotný a herec Zdeněk Godla. Toho starosta ovšem vůbec nešetřil a zajistil mu přímý převoz rovnou do nemocnice.

Herec Godla byl po zápase převezen do nemocnice. Starosta Novotný si stěžoval na bolavá prsa

Původně měl být soupeřem starosty pražských Řeporyjí Aleš Bejr, ten však ze zápasu odstoupil kvůli zranění. I když se Aleš později snažil vrátit do hry, už nedostal šanci. Pro Novotného to znamenalo jednodušší zápas.

Zdeněk Godla, který vzal nabídku na poslední chvíli, neměl dostatečnou fyzickou kondici, aby cokoliv předvedl. To se projevilo zejména v pauze mezi prvním a druhým kolem, kdy dýchal z posledního a zápas dobrovolně vzdal. Jak se ukázalo, na kontrolu se svým stavem musel jet až do nemocnice.

„Asi hodinu po zápase pro něj přijela sanitka. Nejprve ho nechali hodinu venku, než ho převezli do nemocnice. Už je ale zpátky na hotelu, takže by to mělo být v pořádku. Ale ta doba, co byl v sanitce, byla dost dlouhá. Hala už se uklízela, když odjížděl. Nebylo to příjemné,“ popsal starosta Novotný pro CNN Prima NEWS.

Zatímco se Godla potýkal s následky náročného duelu, Novotný si mohl oddechnout: „Já jsem se vyspal a teď mířím domů k holkám. Bolí mě prsa a jsem unavenej, takže se těším na odpočinek v Řeporyjích.“

Novotný prozradil, že v blízké době další zápas neplánuje, jelikož se připravuje na státnice. Přesto se hodlá udržovat v kondici a dál trénovat v renomovaném Spejbl Gymu. Nevyloučil, že by se mohl v budoucnu vrátit do ringu, pokud by k tomu byla příležitost.

Fanoušci jsou zklamaní, že neviděli starostu padnout, ten teď sedí na koni a může vesele hlásit, že se z něj stal „profesionální boxer“. Nějaká nabídka se tedy s největší pravděpodobností ještě objeví, ale uvidíme, zdali bude dost finančně atraktivní, aby ji Novotný přijal.