Sivák vs Škop? Výzva je na stole, čeká se na potvrzení hvězdného souboje

Na poslední akci Clash of the Stars se odehrál čistě sportovní souboj mezi Tysonem Škopem a Shelbym, který přinesl napínavý box v malých rukavicích.

Sivák vs Škop? Výzva je na stole, čeká se na potvrzení hvězdného souboje

Oba bojovníci nastoupili s velkým odhodláním a hned od začátku to byla pořádná podívaná. Škop si v zápase vedl lépe a několikrát poslal Shelbyho do počítání. Bohužel, jeden z jeho úderů zřejmě zasáhl soupeře do zátylku, což vedlo k přerušení zápasu a jeho ukončení už v prvním kole.

Po výhře však Tyson Škop nezahálel a využil příležitosti k tomu, aby vyzval jednoho z nejlepších bojovníků v České republice – Vaška Siváka.

„S výkonem jsem spokojený na 100 %. Tohle je sport a mohlo to klidně dopadnout opačně. Díky Bohu a trenérovi se to nestalo. Příprava byla důležitá. Dostal jsem jeden nepříjemný zvedák, ale hlava je zocelená,“ řekl mladý „Tyson“ Tomášovi Le Symu během oktagon interview do mikrofonu.

„Vím, že v Čechách jsou dva nejlepší postojáři. Mawar (Tadáš Růžička), který už se mnou skončil, a Vašek Sivák, který to má 29:0. Vašku, tohle není výzva, tohle je oznámení. Zápas bude, musí být,“ prohlásil Škop sebevědomě.

Vašek Sivák: „Snadná práce“

Sivák, známý pro svou elitní postojovou techniku, nezůstal zticha. Na svém Instagramu stručně odpověděl: „Tenhle kluk je snadná práce.“

Vašek byl nedávno hostem Clash akce v Ostravě, kde potvrdil, že by se nebránil účasti, pokud by podmínky souboje byly správné. Tím se odkazoval také na dobré finanční ohodnocení.

V zákulisí navíc probíhají spekulace, že souboj už je v podstatě domluvený. Pokud k němu dojde, měl by se odehrát podle pravidel boxu v malých rukavicích, což by mohlo zajistit vyrovnanou podívanou. V plných postojových pravidlech by totiž Sivák neměl konkurenci, ale pokud budou povoleny pouze ruce, může jít o napínavý zápas.