Žena mi říká, ať se na Clash vykašlu, ale já chci Le Syho pomlátit, tvrdí Bejr a přijímá výzvu

Devátá akce Clash of the Stars měla původně přinést očekávaný zápas mezi Alešem Bejrem a starostou pražských Řeporyjí Pavlem Novotným. Bejr však ze zápasu odstoupil kvůli zranění, i když se později snažil vrátit do hry. Promotéři mu však šanci znovu bojovat nedali. To ale neznamená, že jeho čas v Clash of the Stars skončil. Naopak, přichází nová výzva od samotného promotéra Le Syho.

Žena mi říká, ať se na Clash vykašlu, ale já chci Le Syho pomlátit, tvrdí Bejr a přijímá výzvu

Le Sy během akce veřejně vyzval Bejra k zápasu na desátém, a údajně posledním, galavečeru Clash of the Stars. „Možná jste dnes viděli Aleše Bejra, jak se snažil dostat zpět do zápasu. Už jsme mu tu šanci nedali, protože toho divadla a urážek bylo dost. Ale Aleši, chci tě v kleci na dalším galavečeru! Ty a já. A tohle bude konec Clash of the Stars a konec Aleše Bejra,“ prohlásil ústřední promotér organizace a zároveň oznámil, že desátá akce by mohla být poslední v historii této bizarní show.

Spekulace o zápasu mezi Le Sym a „Psychopatem“ kolují již delší dobu, ale dosud k němu nikdy nedošlo. Nyní však vše nasvědčuje tomu, že by se souboj mohl konečně uskutečnit, což slibuje pořádně napínavý závěr celé série.

Bejr odpovídá na výzvu

„Psychopat“ po tomto souboji sní celé měsíce, a když výzvu od svého „oblíbeného“ promotéra slyšel, vzápětí se na ni prostřednictvím svých sociálních sítí vyjádřil.

„Le Sy mě vyzval na Clash, který údajně končí. Sám tomu moc nerozumím. Vyzval mě do Brna na desátý galavečer. Já a Le Sy v MMA zápase?“ podivoval se Aleš. „Trochu mě to překvapuje, protože já už ho vyzývám minimálně rok. Není to poprvé, co se napadáme. Přitom mě teď ani nechtěli pustit na turnaj,“ pokračoval ve svém proslovu.

Podle Bejra mu jeho žena radí, aby se z celého prostředí Clash stáhl. „Manželka mi řekla, ať se na všechny vykašlu, že to prostředí je toxické, plné intrik a pomluv. Ale já mám jinou vizi. Jdeme do toho. Dám zápas s Le Sym a pak se na to vykašlu,“ dodal rozhodně.

Bejr si je vědom, že Le Sy má výhodu, protože si vybral pravidla MMA, ale to ho neodrazuje. „Má kolem 90 kg, takže se spravím. Pokud mě žena nezastaví, tak ať mě Le Sy pomlátí. A pokud to bude poslední zápas, tak si to s ním prostě rozdám,“ uzavřel „Psychopat“ s odkazem na možnost, že tento souboj by mohl ukončit nejen jeho kariéru v Clash, ale i samotnou show.