Vémolův svěřenec Rendys si ukázal na nové dva soupeře. Třešničkou má být souboj o titul proti Bendovi

Na galavečeru Clash of the Stars 9 v Praze se mezi jinými bojovníky předvedl i Rendys, učeň a sparing partner Karlose Vémoly. Jeho souboj proti „Syrskému Kazateli“ měl jasný průběh, kdy Rendys následoval svého mentora a předvedl charakteristický bojový styl, který vyústil ve vítěznou „Vémolici“.

Vémolův svěřenec Rendys si ukázal na nové dva soupeře. Třešničkou má být souboj o titul proti Bendovi

Po zápase však došlo na chvíli, které mohutný kulturista později litoval – na soupeře ukázal prostředníčky, což vyvolalo reakce nejen u fanoušků.

„Chtěl bych se omluvit za to gesto, které bylo výsledkem emocí. V zápase bylo hodně agrese, byl jsem na soupeře opravdu naštvaný. Doufám, že si po tom všem sedneme a vyjasníme si to. Nemusíme být nejlepší kamarádi, ale věřím, že mezi námi nebudou dál žádné napětí,“ prohlásil Rendys během oktagon interview, kde uznal, že se nechal unést atmosférou.

Nové výzvy: Sandro, nebo Elmo?

Po vítězství Rendys nezahálel a hned zaměřil svůj pohled na potenciální další soupeře.

„Mám v hlavě dvě jména. Prvním je Sandro, který je boxer. Já jsem komplexní bojovník, tak proč neudělat zápas podle „Underground“ pravidel? Druhé jméno je Elmo. Kdo z nás vyhraje, ten by se mohl postavit proti Bendovi o titul,“ navrhl a otevřel tak dveře dalšímu střetnutí, které fanoušci netrpělivě očekávají.

Se Sandrem si Rendys již dokonce vyměnil první pohledy během staredownu, což naznačuje, že by tento souboj mohl být dalším krokem v jeho kariéře. Na potvrzení dalšího zápasu si však fanoušci budou muset ještě počkat.

Budoucnost Clash of the Stars

Zatímco Rendys míří na své další výzvy, pozornost fanoušků se upírá také na budoucnost samotné organizace. Desátý galavečer, který se bude konat 23. listopadu 2024 v Brně, má být vrcholem celé série. Hlavním zápasem bude boxerský souboj mezi mediálním magnátem Jaromírem Soukupem a zkušeným bojovníkem Karlosem Bendou.

Navzdory oznámení promotéra Le Syho, že desátá akce bude poslední, fanoušci zůstávají skeptičtí. Spekuluje se o možném rebrandu či novém směru celé show. Přestože promotér Le Sy tvrdí, že konec je blízko, mnozí věří, že Clash of the Stars má před sebou ještě mnoho možností, jak pokračovat, a to zejména díky nevyčerpanému potenciálu, který tato bizarní a populární show nabízí.