Pokud na mě Bejr podá trestní oznámení, podám ho i já na něj, varuje Cverna Psychopata

I když blížící se turnaj Clash of the Stars 9 provází skandálů hned celá řada, tenhle bude vedení organizace bolet možná ze všech nejvíc. Slavný fighter MMA Alex Cverna profackoval na nedělní tiskovce Psychopata Aleše Bejra, jenž hned po incidentu zamířil do nemocnice. Krátce nato navíc prohlásil, že v Clashi končí a na agresora podává trestní oznámení. Minimálně to druhé by si ale podle Cverminátora měl dobře rozmyslet. Jinak by prý policie mohla brzy zaťukat i u jeho dveří.

Pokud na mě Bejr podá trestní oznámení, podám ho i já na něj, varuje Cverna Psychopata

“Bolí mě krční páteř. Když otáčím hlavu, tak to cítím. Pokud se to nezlepší, půjdu na další vyšetření, protože to byla fakt šlupka. Je dost možné, že do zápasu ani nenastoupím, pokud nebudu v pořádku. Ty ch*anky z Clashe to nejspíš plánovaly,“ citoval rozzlobeného Psychopata server antiyoutuber.cz.

Právě Bejr má přitom na sobotním turnaji v Holešovicích obstarat hlavní zápas večera. Na jeho bitku se starostou Pavlem Novotným se všichni těšili, teď je ale ve vážném ohrožení. I když už má Clash ze Bejra připravenou náhradu, jeho absence by mohla organizaci stát miliony, do problémů by ale mohl spadnout i Cverna. Bejr působí připraven své hrozby vůči němu naplnit.

“Že se na mě chystá podat trestní oznámení? Nemyslím si, že se to stane. Na to je až moc hrdý, navíc sám má máslo na hlavě. Ať si vzpomene, jak se chová on, co třeba provedl tomu cirkusákovi (Vencíčkovi). Pokud ale budu muset na výslech, tak klidně půjdu. Řeknu jim tam, že si za vším stojím a že Bejr moc dobře ví, za co to bylo. Navíc potom podám trestní oznámení i já na něj. Po těch fackách totiž začal napadat on mě,“ prozradil ledově klidný Cverna pro fighton.cz.

Populární obr se netají tím, že na Psychopata měl pifku už hezky dlouho. A rozhodně ne bezdůvodně. “Násilí neuznávám, osobně proti Bejrovi ani nic nemám. Už jste ale možná zapomněli, co se stalo loni na tiskovce. Někdo to tam vystříkal pepřovým sprejem a všichni vědí, kdo to byl. Bejr přišel v plynové masce. Jako jediný taky stihl z Duplexu odejít pryč. Já na to fakt nezapomněl, protože jsem tam tenkrát byl. Spoustu lidí šílelo, že nemůžou dýchat, malé děti brečely. Já jako astmatik skončil v nemocnici. Hned tenkrát jsem mu slíbil, že až ho potkám, dám mu facku a ta chvíle přišla právě teď. Měl se na ni připravit. A že se prý vydal do špitálu? Proč jako? Vždyť i můj táta mi dával facky mnohem větší,“ pousmál se v rozhovoru pro sportwin.cz a rázně odmítl, že coby profesionální zápasník se mstít neměl.

“Podívejte, takhle to přece nefunguje. Když se bude někdo chovat násilnicky na ulici, postavím se mu bez ohledu na to, jestli je to hasič, dělník nebo zabiják na objednávku. Pokud má někdo s někým problém, ať si ho s ním taky vyřeší, ale ať do toho netahá nevinné lidi. Navíc ještě děti, co pak lapají po dechu,“ zdůraznil Cverna, který se ale bude muset zpovídat vedení Clashe.

Vyzvou ho k tomu i strážci zákona?