Lauberová to schytává ze všech stran. Ve vzduchu visí trestní oznámení i bomby od Gelnarové

Překročila hranici. Už podruhé, naštěstí i naposledy. Pornoherečka Nikola Lauberová se v neděli znovu předvedla v hrozném světle. Už podruhé propašovala na tiskovku Clash of the Stars sáček s fekáliemi. Zatímco poprvé s ním potřísnila svou soupeřku Lady Dee, proti níž nakonec ani nenastoupila, tentokrát se terčem jejího útoku stal účastník Survivora Jack Hamid. Clash za to Lauberové okamžitě udělil doživotní zákaz působení v organizaci. Tím však výčet jejích trestů zdaleka nekončí.

Lauberová to schytává ze všech stran. Ve vzduchu visí trestní oznámení i bomby od Gelnarové

V krátkosti se vyjádříme k tomu, co se stalo. Nikola Lauberová opět pronesla na tiskovku nějakou tekutinu, která smrděla jako exkrementy. Polila tím Jacka. Tím si podepsala absolutní zákaz na všechny události Clashe. Doživotně s námi už nemá nic společného. Budeme řešit, jaké kroky vůči ní můžeme dál podniknout, protože tohle už vážně není sranda,“ rozzlobil se majitel Clashe Tomáš Le Sy přímo na tiskovce před sobotním turnajem číslo 9 v pražských Holešovicích.

Sama Lauberová se svůj podlý útok snažila na sítích zlehčit. Prý nerozumí tomu, že když je celý galavečer pojmenován jako Skandál, proč jeden malý skandálek nemohla udělat i ona. Možná jí to brzy vysvětlí policie…

“Na tiskovce jsem se stal obětí vážného útoku. Tuto událost nahlásím na policii a podám žalobu na osobu, který za to nese zodpovědnost. Tento člověk je nemocný a takové chování přichází pouze od lidí, kteří mají v srdci nenávist a jsou duševně narušení. Toto chování je naprosto nepřijatelné a udělám vše, co je v mých silách, aby byla zajištěna spravedlnost. Děkuji vám za podporu v této době,“ napsal totiž Hamid na Instagram.

Navíc nejen on má teď na tuhle fekální princezničku pifku. “Říkám vám, že za ta ho*na Lauberovou zbiju i zadarmo. To je fakt hnus, dejte mi ji sem! Seděla vedle mě a měla s sebou něco zeleného, málem jsem se z toho zgrcala,“ postěžovala si ve videu na sítích hvězda Clashe Hanka Gelnarová. “Ta holka je fakt hovnivál,“ přidal se i vedle stojí rapper Jakub Muhamed Ali.

Jak je vidět, Lauberová by se měla na čas někam schovat a radši nevycházet. Bomby od KrutoHanky by totiž asi nepřežila…