Lauberová přešla do protiútoku. Málem mi vyrval vlasy, stěžuje si na securiťáka z Clashe

Totální dno. Právě to znovu předvedla Nikola Lauberová na tiskovce Clashe, kam si i v neděli přinesla tašku s výkaly. Zatímco před pár měsíci tam s nimi počastovala Lady Dee, tentokrát to odnesl známý účastník Survivora Jack Hamid. Herečka z filmů pro dospělé za to vyfasovala doživotní zákaz startovat v organizaci. Ještě večer přešla ale do protiútoku. Na paškál si vzala jednoho ze security. 

Lauberová přešla do protiútoku. Málem mi vyrval vlasy, stěžuje si na securiťáka z Clashe

I když do klece Lauberová ještě nešla a už ani nikdy nepůjde, na tiskovkách Clashe o ní bylo slyšet víc než dost. Že o ní fanoušci mluví coby o fekální princezně, je jí nejspíš srdečně jedno, vedení ale ne. Šéf Tomáš Le Sy jí udělil doživotní ban. Na jeho akcích se Lauberová už neobjeví. Nedělní útok na Hamida byl poslední kapkou, ona sama ale ze sebe dělá ještě oběť. Krátce po incidentu se rozepsala na sítích.

“Nejpozději zítra se vyjádřím, proč to schytal zrovna Jack Hamid. Bohužel jsem nemohla jít dělat rozhovory po tiskovce, kde bych to vysvětlila, protože mě jeden nevyrovnaný security hodně hrubým způsobem vyvedl. Málem mi vyrval vlasy, jak mě za ně držel a každou chvilku stisk utahoval víc a víc,“ postěžovala si na Instagramu Lauberová a pokračovala.

“Když jsme nebyli lidem na očích, vyhrožoval mi, že mi ji napálí, že má kalhoty za tři tisíce. Chápu, že si takto drahé kalhoty může dovolit jednou za rok. Chápu taky, že je nasraný, ale chtělo by to trochu profesionality. Už tehdy byli securiťáci od výkalů a stejně na mě byli dneska milí. Tento si však evidentně léčil komplex. Potřeboval si něco dokázat na ženě. Pochybuji, že by tak zacházel s pár profi zápasníky, kteří tam jsou. Hrdina. Vsadím se, že v běžném životě mlátí ženské. Já tyhle typy poznám,“ pochlubila se šílená amazonka.

O jeden zážitek je tak rázem bohatší, o ty další ale přijde. Kvůli fekální etudě číslo dvě se připravila o zápas, peníze i budoucnost v organizaci.