Lauberová házela zas exkrementy na tiskovce Clashe. V organizaci se už nikdy neobjeví

Dali jí druhou šanci. Tahle volba se však šeredně obrátila proti nim. Šéfové Clash of the Stars jsou v šoku z toho, co Nikola Lauberová předvedla v neděli na tiskovce. Stejně jako před svým prvním zápasem, do něhož nakonec ani nenastoupila, přišla do Duplexu vybavená o sáček s nějakou páchnoucí tekutinou, nejspíš to opět byly zvířecí exkrementy. Před duelem číslo jedna s nimi potřísnila svou soupeřku Lady Dee, tentokrát influencera a účastníka Survivoru Jacka Hamida. Zatím těžko říct, proč to od ní schytal. Jisté ale je, že Lauberová se na sobotním turnaji ani žádném jiném v Clashi už neobjeví.

Lauberová házela zas exkrementy na tiskovce Clashe. V organizaci se už nikdy neobjeví

Herečka z filmů pro dospělé, co šanci v Clashi pojala jako výzvu k nechutnostem. Přesně to je Lauberová, která se v dost šíleném světle předvedla už před zápasem s Lady Dee. Zatímco na tiskovce vytasila výkaly svých kočičích mazlíčků, do klece chtěla jít skoro nahá, snad jen s análním kolíkem v zadku. Když jí to vedení Clashe striktně zakázalo, urazila se a do bitvy vůbec nenastoupila.

I proto tolik překvapilo, že jí Tomáš Le Sy dal další šanci. Že se coby šéf Clashe nechal přemluvit, ať to s ní zkusí ještě jednou. Do akce měla jít tuto sobotu na bývalém zimáku hokejové Sparty v pražských Holešovicích. Po odpadnutí dvou soupeřek ji tam měla vyzvat kolegyně z branže Sakura Hell, nakonec z toho ale nic nebude. Lauberová se o zápas připravila sama. I o všechny další, které v Clashi mohly přijít.

“V krátkosti se vyjádříme k tomu, co se stalo. Nikola Lauberová opět pronesla na tiskovku nějakou tekutinu, která smrděla jako exkrementy. Polila tím Jacka. Tím si podepsala absolutní zákaz na všechny události Clashe. Doživotně s námi už nemá nic společného. Budeme řešit, jaké kroky vůči ní můžeme dál podniknout, protože tohle už vážně není sranda,“ rozzlobil se Le Sy přímo na tiskové konferenci.

Samotná Lauberová si však z vyhazovu nejspíš nic nedělá. Podle našich informací měla stejně v plánu v sobotu znovu nenastoupit. “Sladké… Clash vymyslí téma skandál. Jak ale nějaký způsobíte, tak vás hned vyhodí,“ reagovala tahle pomatená kráska na Instagramu v souvislosti s tím, že celý turnaj je slovem Skandál pojmenovaný.

Tak jako tak, proběhne bez ní. A fanouškům to asi vadit vážně nebude.