Další skandál v Clashi. Cverna zmlátil Bejra na tiskovce, ten hrozí odchodem z organizace pryč

Už tuhle sobotu se v pražských Holešovicích uskuteční turnaj Clash of the Stars 9 a jedna věc je jistá už teď. Pokud bojovníci naváží v kleci na to, co se dělo před ní, fanoušci uvidí peklo na zemi. Ještě žádnou jinou akci Clashe totiž neprovázelo tolik skandálů jako právě tuhle a bezezbytku to potvrdily i obě tradiční tiskovky. Zatímco na té první se z řetězů utrhl Samir, na té druhé Alex Cverna. Ten neudržel nervy na uzdě a svými granáty počastoval Psychopata Aleše Bejra, který okamžitě začal hrozit odchodem z organizace pryč.

Další skandál v Clashi. Cverna zmlátil Bejra na tiskovce, ten hrozí odchodem z organizace pryč

Skandál. Tímhle slovem pojmenovali šéfové Clashe blížící se turnaj číslo devět. V tu dobu ale ještě netušili, kolik jejich oveček to pojme jako důvod k tomu dělat si doslova, co chtějí. Největší průšvih se odehrál už na první tiskovce, kde Samir vyhrožoval vybitím LGCB komunitě. Jelikož jeho šílený výlev nezastavil nikdo z organizátorů, od Clashe dali ruce pryč hlavní sponzoři v čele s Fortunou, další aféry ale měly teprve přijít. Na povrch vyšla obvinění některých zápasníků ze zneužívání dětí či sázek na vlastní zápasy. Reputaci Clashe určitě nevylepšila ani hajlující Hanka Gelnarová.

Na nedělní závěrečné tiskovce se pro změnu předvedl Alex Cverna. Ten se v útrobách Duplexu chytil s Alešem Bejrem a jaksi zapomněl, že coby profík stojí proti amatérovi. Pořádně ho profackoval, údajně mělo dojít i na rány pěstí. Přitom Cverna je stokilový chlap. Populární pořízek, co i krátce před padesátkou drtí soupeře v kleci. Je jasné, že jeho rány vážně bolí, což v sobotu pocítí i Michal Kotalík. Tentokrát to pocítil Bejr a prý musel vyhledat lékařskou pomoc. I když ho má na turnaji čekat hlavní hřeb večera v podobě super bitvy se starostou Pavlem Novotným, údajně je odhodlán do ní vůbec nenastoupit.

“Cverna ke mně přišel, já měl ledvinku v ruce. Dal mi facku, až mi odlétly brýle a opravdu to nebylo nahraný. Nevím, proč to udělal, jaký měl k tomu důvod. Nejdřív mi dal pořádný granát, pak i další facky. Nechal jsem radši si udělat CT hlavy, protože mě vážně bolí. Teď mám být tři dny úplně v klidu,“ rozzlobil se Bejr na svém YouTube.

“Jsem fakt v šoku, co všechno se na Clashi může stát. Tohle je totiž fakt masakr. Vypadá to, že kvůli panu Cvernovi přišel Clash o hlavní zápas,“ vzkázal jasně s tím, že je vážně připraven do klece nejít, možná ho tam doktoři ani nepustí. Hned po incidentu dokonce uvedl, že v Clashi úplně končí!

“Hlavně ale vůbec nerozumím tomu, jak se tohle může stát, a ještě na veřejnosti. Zvlášť po tom, co se stalo Mawarovi. Kdybych o Cvernovi řekl, že nemá mozek, tak mu budu ještě lichotit. Přece nežijeme v devadesátkách!“ rozohnil se Psychopat, který celou věc hodlá dál řešit.

Jak tedy tohle asi skončí?