Cverna zaútočil na kritiky v čele s Kinclem. Vůbec si mě neber do huby, vzkázal šampionovi Oktagonu

Čeká ho souboj jako víno. Válka, která dostane fanoušky do varu. Před zápasem je ale ve varu on sám a kolem sebe hází granáty. Slavný těžkotonážník Alex Cverna si příští sobotu odbude premiéru v Clashi. Na natřískaném turnaji v Holešovicích vyzve Michala Kotalíka, některým fanouškům se to ale příliš nelíbí. Cverminátora kritizují za to, že se snížil k bizáru, on však všechny nepřející okamžitě uzemnil. Stejně jako Patrika Kincla, jenž se ozval mezi prvními.

Cverna zaútočil na kritiky v čele s Kinclem. Vůbec si mě neber do huby, vzkázal šampionovi Oktagonu

Táhne mu na padesátku. To nejlepší už ze sebe v kleci dávno vydal. Přesto se tam Cverna neustále vrací a je to jen dobře. Dává tam za uši o generaci mladším bojovníkům, na jeho granáty pořád neexistuje protijed. Příští sobotu to pozná i ranař Kotalík. Co se týče sportovní stránky, kvalitnější zápas v Clashi ještě asi nebyl, ne všichni to však dokáží ocenit. Řada kritiků to naopak dává Cvernovi dost sežrat. Nechápou, že MMA je jeho živobytí, že si chce na závěr kariéry ještě trochu vydělat. Místo hájení tak populární obr přešel do útoku.

“Já s Kotalíkem si tam nejdeme plácat. Jdeme se vraždit, trhat si hlavy. Budou to pořádné bomby. Jestli má někdo kecy, ať si vylíže p*del, protože na to stejně všichni čumí. Oktagon, RFA i IAF. Nedivím se, třeba já chodím do Clashe už od začátku. Líbí se mi to. Hlavně jak tam lidi tancují a veselí se, protože se prostě dobře baví. To je na tom nejlepší. V Clashi zápasí různí lidé a nyní tam budu právě já. Ukážu vám rozdíl mezi skutečným bojem a bizárem,“ slíbil Cverna ve videu Clashe na YouTube.

Kritiků má už zjevně plné zuby. Chce si tenhle zápas užít a pak se do Clashe zas vrátit. Chránit tam pás těžké váhy před těmi, kdo si ho nezaslouží. Před pár dny zmínil třeba Karlose Bendu, který mu souboj de facto sám slíbil, Patriku Kinclovi se však tenhle matchup vůbec nelíbí. Do Cverny si lehce rýpnul. Vyčetl mu, že coby profík chce bojovat s amatérem. Velký kamarád Karlose Vémoly však tuhle palbu opětoval.

“Patriku, zjevně neznáš podstatu věci. Nevíš, co se děje. Bendu totiž nikdo nevyzýval. On sám řekl, že by si to se mnou za dva roky dal, tak se radši starej o svůj pás a na mě se vy*er! Vůbec si mě neber do huby. Nejsem na to zvědavej, abys o mně někde mluvil. Já o tobě taky nemluvím a nestarám se. Tak drž hubu a starej se sám o sebe. Nikde mě neoznačuj, nikam nedávej moje fotky. Prostě mě už fakt přestaň s*át!“ zahřímal Cvermináror s tím, že když je Kincl takový profík, měl by přijmout boxerskou výzvu od něj. Rozdat si to s ním na prosincovém Fight Night Challenge.

Nejspíš to nedopadne, myšlenka je to ale lákavá. Stejně jako Cverna v Clashi!