Hraje si na fightera, honí si pinďoura ve Vémolově stínu. Jsem připraven ho sežrat, vypálil Kazatel po Rendysovi

I když v Clashi ještě neměl ani jeden zápas, čeká ho tam dokonalá bouře hned na úvod. Premiéra, při které se vyplatí nemrkat. Tak dlouho si Syrský Kazatel říkal o bitku s Rendysem, až ji taky dostal. Pobije se s ním příští sobotu na COTS 9 v Holešovicích a kouká z toho válka jako řemen. Jestliže první rána kapitána bývá často i ta poslední, tady by to mělo platit přímo dvojnásob. Tihle vyhlášení svalovci se navíc moc nemusí.

Hraje si na fightera, honí si pinďoura ve Vémolově stínu. Jsem připraven ho sežrat, vypálil Kazatel po Rendysovi

Kazateli, co vlastně máte proti Rendysovi? Proč vám tolik vadí?
Je to týpek, co se na*ral do fighterských organizací, aby si tam honil pinďoura ve Vémolově stínu. Jelikož má asi prachy, trénuje s těmi nejlepšími, tohle mu já neberu. Jen si myslím, že by měl nohama zůstávat víc na zemi. Dosud neměl proti sobě nikoho kvalitního, což jsem přišel změnit. V kleci mu ukážu, kdo z nás nosí tepláky. Přesně proto jsem tady.

Myslíte si, že ve společnosti svého kouče Vémoly nosí Rendys nos moc nahoru?
To bych neřekl. Naopak se chová celkem s respektem, v tomhle ohledu proti němu nic nemám. Jen mi vadí, jak si na sílu hraje na fightera. Žádný fighter to totiž samozřejmě není.

Vy ano?
Já taky ne, proto se jím ani nenazývám. Mám za sebou pár amatérských zápasů v boxu, hlavní průpravu do klece budu ale čerpat jinde. Vlastně jsem ji načerpal už dávno. Jako mladej jsem se totiž často pral na ulici.

To by se vám teď mohlo jistě hodit. Kdo z vás bude ale favorit? Vy, nebo Rendys?
Určitě já. O tom není pochyb. Není důvod, aby lidi věřili víc jemu.

Když Rendys zápasil se Žralokem, doslova ho naháněl po kleci, pak ale dostal jednu překvapivou ránu a šel okamžitě k zemi. Co podle vás udělal špatně?
Možná na něm bylo až moc vidět, že na turnaji Clashe startoval poprvé. Od začátku dával jasně najevo, jak strašně si přeje vítězství, a to co nejrychlejší. Jeho velkou nevýhodou totiž je, že má slabou hlavu. V kleci je to hodně i o předvídání, což je ale nad jeho možnosti. Prohrál kvůli tomu se Žralokem, prohraje kvůli tomu i teď se mnou. I já totiž trénuju s profíkama. Inkasuju od nich hrozný děla, většinu jich ale dokážu ustát. Zrovna Rendyse se tak vážně nebojím. Jsem připraven ho v kleci sežrat.

A zajdete spolu pak na pivo?
Jedině v případě, že vítězství budu slavit já. Pokud ano, třeba ho na pivko pozvu.

A na jakého soupeře byste v kleci měl chuť po Rendysovi?
Na Vaška Mikuláška.

Proč právě on?
Není v tom nic osobního. Vlastně mám Vaška celkem rád, souhlasím s řadou jeho názorů. Společně bychom ale mohli předvést dobrý zápas. I když je to disko zápasník, jeho kvalit si cením.