Fayne málem zbil Veselého. Vařilo se to ve mně, chtěl jsem mu ji napálit, přiznal influencer z Clashe

Jednou už Tadeáše Veselého v Clashi porazil, se svým výkonem nebyl ale spokojený. I proto chtěl influencer Miroslav Loner alias Fayne tolik zápas číslo dvě. Odvetu, v níž by samozvanému Gangstaboyi naložil ještě jednou a pořádně. Uskutečnit se měla hned dvakrát, Veselý ale vždycky nějak vyklouzl. Jednou byl sestřelen divákem při nástupu do klece, podruhé se zachoval jako srab. Zápas odklepal sám hned po startu, aniž by k němu Fayne stihl vůbec dojít. Nedávno se ale oba muži viděli na tiskovce Clashe v Praze a bylo pořádně horko. Kdyby se Veselý neschovával za ochranku, Fayne by ho zbil alespoň tam. A nejspíš nejen on.

Fayne málem zbil Veselého. Vařilo se to ve mně, chtěl jsem mu ji napálit, přiznal influencer z Clashe

Fayne, pojďme se vrátit o pár týdnů zpět. Jaké to bylo vidět zase Veselého na vlastní oči?
No hrozný, vařilo se to hned ve mně. Kdybych věděl, že tam bude, tak do Prahy vůbec nejedu, protože já jsem se chtěl na tiskovce hlavně dobře bavit. Vidět tam ten Cirkus Humberto. Jak jsem ale zbystřil Tadeáše, tep se mi rozjel na plný obrátky. Chtěl jsem mu jednu napálit, securiťáci mě k němu ale nepustili. Dobře věděli proč. I když si vždycky říkám, že zrovna on mi za to fakt nestojí, tváří v tvář je těžké to kontrolovat.

Už jste mu vnitřně odpustil, jak zbaběle ukončil vaši odvetu v Ostravě?
Byl jsem n*sranej ještě tři dny po zápase, už jsem to ale nějak vydejchal. Beru to tak, že Tadeáš prostě dělá všechno jen pro čísla a sledovanost. Bohužel jsem jeho obětní beránek, Tadeášovu strategii ale celkem chápu. On chce dělat show. Naprostý bizár, který dělá vlastně dobře. I když naše odveta ve výsledku opět neproběhla, mluvilo se o ní ještě měsíc potom. Navíc kdo jiný než my dva dostal zaplaceno za dva zápasy, které ani nebyly? V tomhle jsme s Tadeášem naprostá rarita.

Máte pochopení pro to, že za odvetu dostal zaplaceno i on?
Asi jo. I když to vyzní hrozně, proti smlouvě se nijak neprovinil. Zúčastnil se věcí před zápasem, do klece dorazil. Že to v ní hned odklepal, bylo ale samozřejmě smutné a dost nefér vůči lidem i mně. Já jsem totiž na zápas fakt makal. Chtěl jsem mu rozbít hubu!

Myslíte si, že po tom všem bude Veselý v Clashi ještě pokračovat?
Obávám se, že jo. Lidi totiž budou chtít vidět, co v kleci vyvede příště.

A je možné, že byste tam v tu chvíli stál opět s ním?
Určitě ne.

Už nemáte zájem?
O Tadeáše určitě ne. Už mi to s ním stačilo. Nebudu zas riskovat, že budu trénovat a opět nic z toho. Chci mít zápas s někým normálním, kdo bude mít zájem se pobít.

A máte tušení, kdo by to měl být?
Možná se nikdo takový nenajde. Clash mi totiž rád dává samý k*etény (směje se)!