Čistka v Clashi pokračuje. Po sázkařích se pakují údajní sexuální predátoři

Dlouho se vyhřívali na výsluní, během chvíle z něj však spadli. Šéfové Clash of the Stars řeší obří problémy finančního rázu. Přišli o sponzory i prestiž, až nečekaně vyhrocenou situaci ale pojali jako možnost k očistě. Odhazují přebytečný náklad. Krajně nebezpečné střelivo, které by v případě výbuchu mohlo zničit celou loď i s posádkou. Červenou kartu tak dostali i Novby s Bukysem. Paradoxně zápasníci, kteří se už příští sobotu měli za Clash prát v kleci. Jejich možné přečiny jsou však silné kafe i pro Le Syho.

Čistka v Clashi pokračuje. Po sázkařích se pakují údajní sexuální predátoři

I když dle menu na kartě čeká Clash jeden z nejlepších turnajů od jeho vzniku, sportovní stránka věci se tentokrát řeší ještě méně než jindy. Jako by nestačilo, že slovem Skandál je celý galavečer pojmenován. Množí se skandály reálné a jeden šílenější než druhý. Být to jenom na oko, šlo by o geniální promo, tohle ale ve scénáři fakt nebylo. Měly se rozebírat zápasy. Žabomyší války hlavních aktérů před velkou akcí. Nikoliv to, zda tahle akce nebude v Clashi na dlouho poslední…

Po nenávistném výlevu Samira na adresu LGBT komunity se totiž odpojili důležití sponzoři v čele s Fortunou a náhradu se zatím najít nepodařilo. Vzhledem k okolnostem nejspíš ani dlouho nepodaří. Nevědomky hajlující Hanka Gelnarová u sebe v obýváku, namol opilý Marek Valášek na palubě letadla. Spekulace o prodaných zápasech. Nebo ty o “bojovnících“, co měli mezi lidi chodit s infekční žloutenkou. Nic z toho Clashi na reklamě nepřidalo, na druhou stranu nastal prostor pro celkovou údržbu. A ne každý ji přežil.

Kvůli podezření, že svůj zápas schválně vypustili, v organizaci skončili Žralok Patrik Hübler s Ondřejem Gappou, v minulých dnech k nim přibyli další dva. Stopku dostali i Novby s Bukysem. Jejich potenciální prohřešek je však ještě mnohem závažnější.  

Na sociálních sítích koluje obžaloba, podle které měl Novby požadovat intimní fotografie od nezletilé dívky, pravost dokumentu se však ověřit zatím nepodařilo. Podle některých zpráv měl být ale za podobný přečin už kdysi odsouzený a pravomocný rozsudek byl prý vynesen i nad Bukysem. Na HeroHero o tom informoval jistý pan Hvězdička, který se spolu s influencerem MikeJePán rozhodl posvítit na průšviháře Clashe. Čeho přesně se měl Bukys dopustit, sice neuvedl, týkat se to mělo ale dětí. I tenhle chlapík tak musel z kola ven.

Kdo bude další, kdy se tenhle kolotoč zastaví? A neodnese velká voda spolu s bojovníky i samotný Clash? Otázky, na které teď jen málokdo ví odpovědi…