Lucky Seven ode mě dostane přes hubu, slibuje Max Green a nabízí pomoc Mikuláškovi

Byť v Clashi ještě nevyhrál, patří tam k nejoblíbenějším “bojovníkům“ ze všech, i proto půjde brzy znovu do akce. Populárního influencera a hvězdu z KFC Maxe Greena čeká co nevidět deatmatch pěti lidí. Představí se na COTS 9 v Holešovicích, kromě zápasu ho ale zajímá ještě něco jiného. A sice zdravotní stav Václava Mikuláška, který nedávno přestal slyšet. Coby někdo, kdo se se sluchovým handicapem narodil, má Max k danému problému dost blízko a Vaškovi nabízí pomocnou ruku.

Lucky Seven ode mě dostane přes hubu, slibuje Max Green a nabízí pomoc Mikuláškovi

Maxi, co říkáte na to, co se Mikuláškovi stalo?
Že je mi ho fakt líto. Dobře vím, jaké to je blbě slyšet, proto mu chci nějak pomoct. Naučit ho znakovou řeč, protože by se mu to jednou mohlo hodně hodit. Každopádně doufám, že se jeho sluch bude už jen lepšit.

Myslíte si, že vaši pomoc přijme?
Doufám, že jo, protože já to s ním myslím fakt dobře. Jsem upřímnej člověk. Nechci se na něm přiživit, chci mu fakt pomoct.

Stejně jako Vašek máte před sebou důležitý zápas, v Clashi vás čeká deathmatch pěti lidí. Bylo těžké vás do něj přemluvit?
Nebylo, šel jsem do toho sám. Je to pro mě nová výzva a chtěl jsem si to zkusit. S klukama to nemám nijak vyhrocené, tedy s výjimkou Lucky Seven. Ten ode mě dostane přes hubu!

Podle Matouše Kaluby jste největším outsiderem. Vidíte to stejně?
Asi jo. S tímhle nemám žádný problém. Pro mě je hlavní, že mám další zápas. Těším se moc na to!

Je vaším cílem nevypadnout jako první?
Nechci na sebe vyvíjet žádný tlak. Ať zvítězí ten nejlepší z nás.

A s jakou strategií do zápasu půjdete?
To ještě uvidíme. Určitě se v kleci vytvoří nějaké aliance, to je jasné. Doufám, že se spojím s Kalubou a Dannym z TVTwixx a spolu vymlátíme ty další. Pro mě bude hlavní, pokud Lucky Seven dostane přes dr*ku.