Přišla jsem o sponzory i o peníze, postěžovala si kráska z Clashe. Ruší dovolenou v Řecku

“Jsem švorc!“ Takovou zprávu vyslala přes sociální sítě do světa exotická kráska Angie Mangombe, kterou už brzy čeká titulový zápas v Clashi. Návratem do klece si chtěla přilepšit, vydělat si na dovolenou v Řecku. Tenhle plán se ale otočil proti ní. I když si za souboj jistě přijde na moc pěkné peníze, její sponzoři od ní dávají ruce pryč. Samozřejmě kvůli událostem, které v poslední době vystavily Clash do špatného světla.

Přišla jsem o sponzory i o peníze, postěžovala si kráska z Clashe. Ruší dovolenou v Řecku

Nechutný výlev Samira na tiskovce, potom hajlování Hanky Gelnarové. Právě tyhle události mají za následek, že populární organizaci opustili hlavní sponzoři v čele s Fortunou. Trpí ale i samotní bojovníci. Jednou z obětí je třeba Mangombe, která si to o pás rozdá právě s Gelnarovou. Za to, že tenhle zápas nezrušila, prý přišla o sponzory i ona sama. Místo aby si díky Clashi vylepšila rozpočet, tak počítá ztráty. A nejspíš ne ledajaké.

“Můj život, to je to naprosto neuvěřitelný,“ postěžovala si podle Playboye Angie na Instagramu s tím, že přišla o finanční podporovatele. Její zápasová plachta, na níž sponzoři hrají prim, prý bude prakticky prázdná…

“Nepodařilo se mi překecat ani jednu firmu, protože absolutně nesouhlasí s tím, co se v Clashi teď děje. Nikdo s tím nechce mít nic společného, takže jsem přišla o velkou spoustu peněz a pojedeme leda tak do haj*lu a nikoliv s malým k moři. Nemám tady nějakou firmu, která se toho nebojí a chtěla by být na mé plachtě?“ vyzvala své věrné, kteří by jí třeba mohli pomoci.

“Sice se směju, ale takhle řeším stresové situace. Přišla jsem o sponzory a ještě o spolupráci, která už není. Přiznávám, že momentálně jsem influencer bez peněz,“ dodala jedním dechem tahle divoška, která se mimo jiné proslavila v reality show Like House.

V Clashi má za sebou dva zápasy, proti Gelnarové ji čeká ten číslo tři. Vzhledem k okolnostem čtvrtý nejspíš nepřidá…